GeriSeyahat Deniz tutkunlarına düğün önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Deniz tutkunlarına düğün önerileri

Deniz tutkunlarına düğün önerileri

Hem gökyüzü mavisine hem denizin dalgalarına hayran bir çiftseniz, yeni bir hayata adım atacağınız o özel mekan bir tekne veya yat olmalıdır. Sevgiliniz size bir boğaz turunda veya tatilde muhteşem koyları gezdiğiniz sırada evlenme teklifi ettiyse, bu uyumu düğününüzü de teknede yaparak devam ettirebilirsiniz.

Birçok kişi denizde sadece ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı tenha bir yerde evlenmeyi hayal eder. Yabancı filmlerde görüldüğü gibi gemilerde kaptanların nikah kıyması bizde kanuni olarak mümkün değil, ama gemide düğün yapılmasına hukuki bir engel bulunmuyor. Mavinin tonlarına aşık çiftler başka nerede evlenebilir ki? Elbette arayacakları düğün mekanı; ya bir yat, denizin üstünde iskele ya da denize sıfır bir mekan olacaktır. 

GÖKYÜZÜ VE DENİZ DALGALARI EŞLİĞİNDE MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN

Hem gökyüzü mavisine hem denizin dalgalarına hayran bir çiftseniz, yeni bir hayata adım atacağınız o özel mekan bir tekne veya yat olmalıdır. Sevgiliniz size bir boğaz turunda veya tatilde muhteşem koyları gezdiğiniz sırada  evlenme teklifi ettiyse, bu uyumu düğününüzü de teknede yaparak devam ettirebilirsiniz. Bir süperyatta düzenleyeceğiniz düğünde, unutulmaz bir mekan olarak nikahınız ön güvertede kıyılabilir. Konuklarınıza kokteyli yat havuzluğunda verebilir veya üst güvertede içeceklerinizi yudumlarken gökyüzündeki yıldızları seyredebilirsiniz.

Deniz tutkunlarına düğün önerileri

HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK ÖZEL BİR GÜN...

Yurt dışında sadece düğün organizasyonu amacıyla kullanılan tekneler de bulunmakta. Lüks teknelerin kamaralarında sınırlı sayıda konuklar ağırlanırken, hem nikah kıyılmakta hem de sonrasında dostlarla hafızalardan silinmeyecek eğlenceler düzenlenmekte. Yelkenli veya yat seçeneklerinden hangisini tercih edeceğinize ise davetli listenize göre karar vermelisiniz. Büyük bir aile düğünü istiyorsanız, davetli listenizi kısıtlamadan tüm sevdiklerinizle birlikte deniz kenarında düğün yapmalısınız. Daha samimi ve dostlarınızla bir kutlama için büyük bir yat veya çok sınırlı dostlarınız ile bu günü düzenleyecekseniz bir yelkenli olabilir.

Deniz tutkunlarına düğün önerileri

Eğer plaj düğünü yapacaksanız, kumsala yerleştireceğiniz beyaz sandalyeler ve masa süslemelerinde kullanabileceğiniz yuvarlak fanuslardaki balıklar keyifli ve estetik bir görüntü sağlayayabilirsiniz. Nikah hediyeliği olarak da misafirlerinize dağıtabileceğiniz plaj terlikleri ise, hem onları ne giyeceğim düşüncesinden kurtarmış olur hem de konseptinizi yaratıcı bir fikirle tamamlamış olursunuz. Süslemelerde deniz esintilerini kullanabilir, örneğin deniz kabuklarından denizyıldızlarına birçok ilginç aksesuar ile konseptinizi tamamen kendinize özel yapabilirsiniz.

Deniz tutkunlarına düğün önerileri

Bütçeniz bir yatta yapacağınız düğün maliyetini karşılamıyor veya konuklarınızı bir yata sığdıramıyorsanız, deniz ile düğününüzü birleştirebilmek için akla iki öneri geliyor. Eğer düğün mekanı deniz kenarında bir yer ise, gelin arabası yerine bir gelin teknesi ile mekana gelebilirsiniz... O da olmaz ise, düğün fotoğraflarınızı bir teknede, deniz üstünde çektirebilirsiniz.

 

 yatvitrini.com Tarafından hazırlanmıştır.

False