Demre'de bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

Demrede bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 10:12

Demre'de bayramlaşma

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Kaymakam Murat Uz, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, eski Demre Belediye Başkanı Adnan Genç, Jandarma Komutanı Üsteğmen Görkem Güncan, Emniyet Müdürü Kürşat Duman, Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Arıkan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, MHP İlçe Başkanı Mustafa Demirel, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, Güney Koreli konuklar ve vatandaş katıldı.

Belediye Kültür Salonu'ndaki bayramlaşmada bir konuşma yapan Kaymakam Murat Uz, "Bayramlar birlik, beraberlik, paylaşma, bir araya gelme, kaynaşma ve dayanışma günleridir. Bir ülkeyi ayakta tutan gelenekleridir. Bu değerleri Demre'de çok güzel yaşıyoruz. Bu bayram da şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Eski Bakan Ertuğrul Günay, "Demre'ye gelişimin 30'uncu yılı. Demrelilerin bana gösterdiği sevgiye, aynı şekilde sevgiyle, bakanlığım döneminde hizmetle karşılık vermeye çalıştım. 30 yılda Demre'de güzel gelişmeler oldu. Bunların devamının gelmesi gerekiyor. Bugün Güney Kore'nin Seul kentinden Likya Yolu ile kardeş yol olmaya gelen konuklarımız var. Bayramlar bir araya gelme günüdür" diye konuştu.

Bayramlaşmada Güney Kore'den gelen konuklar protokol üyelerine çeşitli hediyeler verdi. Bayramlaşmanın ardından Demre Polis Merkezi ve Jandarma Karakolu da ziyaret edildi. Nöbetçi polislerin ve askerlerin bayramı kutlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!