Demirören: Benim tek ricam var

Güncelleme Tarihi:

Demirören: Benim tek ricam var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2010 12:47

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, “Benim tek ricam var, seçim sürecinin Beşiktaş'a yakışır şekilde geçmesi” dedi.

Haberin Devamı

Demirören, Adana Seyhan Oteli'nde Adana, Kayseri, Osmaniye, Mersin, İskenderun ve Erzin Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte sırayla söz alan Adana, Osmaniye, İskenderun ve Erzin Beşiktaşlılar Derneği başkanları 30-31 Ocak tarihlerinde yapılacak genel kurulda, Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini açıkladılar.

Mersin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Özpaksoy ise düşünme aşamasında olduklarını ve kararlarını cuma günü kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.
Mersin Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyesi ve kongre üyesi Ali Anlı de kendi aralarında oylama yaptıkların ve genel kurulda Demirören'i destekleyeceklerini ifade etti.

Daha sonra delegelere hitaben kısa bir konuşma yapan Yıldırım Demirören, kendisine desteklerini açıklayan ve düşünecek olan başkanlara teşekkür ederek, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Çünkü tek gerçek var kazanan Beşiktaş olacaktır. Benim tek ricam var, seçim sürecinin Beşiktaş'a yakışır şekilde geçmesi. Bizim tek amacımız var siyah beyaz renkler Beşiktaş...Beşiktaş'ın değerini düşürmeden başkanlara hakaret etmeden inşallah bu seçim sürecini tamamlayacağız.”
Demirören, yemekte bir gazetecinin, başkan adayı Murat Aksu'nun kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaları sorması üzerine, “Sayın Aksu'nun hiçbir açıklamalarına beyanat vermem. Kararı genel kurul üyeleri verir” dedi.

Bu arada, Demirören, yemekte önce Adana, Osmaniye, Kayseri, Mersin, İskenderun ve Erzin Beşiktaşlılar Derneği yetkilileri ile basına kapalı bir toplantı yaptı.

Demirören'in etkinliklerine eşi Revna Demirören'in yanı sıra listesinde yer alan Serdar Adalı da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!