Demirel: "Kesinleşmiş bişey yok"

Güncelleme Tarihi:

Demirel: Kesinleşmiş bişey yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2013 16:06

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, “(A) Milli Erkek Basketbol Takımı başantrenörlüğü konusunda kesinleşmiş bir şey yok” dedi.

The Ritz Carlton Otel'de Beko firmasıyla Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) arasında imzalanan sponsorluk sözleşmesinin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Turgay Demirel, milli takım başantrenörlüğü konusunda kesinleşmiş bir şeyin olmadığını söyledi.

Halen Rusya'nın CSKA Moskova takımını çalıştıran İtalyan başantrenör Ettore Messina'yla anlaşıldığı yolunda çıkan haberlerin doğru olmadığını aktaran Demirel, “Antrenör konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Kesinlikle bitmiş bir şey yok. Görüştüğümüz isimlerin arasında Messina da var. Bunu saklamanın hiçbir anlamı yok ama dediğim gibi sonuçlanmış herhangi bir durum söz konusu değil” diye konuştu.

“Şubat ayı sonuna kadar her şey netleşir”

Türk basketbolu için en doğru ismi bulmaya çalıştıklarını dile getiren Demirel, bu yüzden acele etmediklerini söyledi. Turgay Demirel, yerli veya yabancı antrenör gibi bir ayrım yapmadıklarını vurgulayarak, “Şubat ayı sonuna kadar bir açıklama yapacağız. Çalışmalarımızı yerli veya yabancı antrenör gibi bir ayrım yapmadan devam ettiriyoruz. Türk basketbolu için uzun süreli planla en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Tabii bir takım nedenlerle anlaşmaların süreleri biraz uzayabiliyor. Dediğim gibi şubat ayında milli takımı çalıştıracak ismi kararlaştırırız” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!