Demet parfüm banyosu yaptı

Geçtiğimiz ay tek celsede dört aylık eşi Oğuz Kayhan’dan boşanan Demet Akalın, sahneye çıktığı Keops Bar’da boşandığı eşiyle tekrar barıştıklarını açıkladı.

Yeşil mini elbisesiyle dikkat çeken Akalın sahneye çıkmadan önce başından ayaklarına kadar bütün vücuduna parfüm sıktı. Akalın, "İkimiz de hata yaptığımız için tekrar beraberiz. Kalbe söz geçmiyor. İnsanın sevebileceği, anlaşabileceği doğru düzgün birisini bulması bu zamanda çok zor" diyerek, Kayhan’la barışmasının nedenlerini açıkladı.

Buza alerjisi var

"Buzda Dans" isimli yarışmaya katılan Pınar Aylin’in buza karşı alerjisi olduğu ortaya çıktı. Aylin, "Buza karşı alerjim var. Gözlerimin altı kıpkırmızı oldu. Ama gerçekten çok güzel bir spormuş. Buz sporunu herkese tavsiye ediyorum. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olacağım" diye konuştu. Gözlerinin altının kızarmasından şikayetçi olan şarkıcı, Ege’yle birlikte poz verdi.

Küs müyüz

Şebnem Dönmez önceki akşam Bebek’te yürüyüş yaparken KELEBEK objektiflerine takıldı. Son dönemde Ezel Akay’la evliliğinde yaşadığı çalkantılı dönemden kurtulamayan Şebnem Dönmez gazetecilerin ısrarlı sorularına cevap vermedi. "Yoksa küs müyüz" sorusuna ise gülümseyerek geçiştirdi.

5 bin YTL harcadı

Arabesk müziğin ünlü ismi Orhan Gencebay, önceki gün hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte Akmerkez’deydi. Gencebay, hayranlarının yoğun ilgisi karşısında birçok şöhretin aksine sıkılmadı, kaçmadı. Onlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı. Gencebay, Akmerkez’den 5 bin YTL’lik alışveriş yaparak ayrıldı.

Hatun şov

Ayşe Hatun Önal, önceki gece arkadaşları Güzide Duran ve Moris Kohen’le Taksim’deki Dans adlı mekandaydı. Yeni albümünü şubat ayında çıkaracağını ve bu albümde de "Kırcan mı Belimi" gibi dile dolanan şarkılar olduğunu söyleyen Ayşe Hatun Önal, göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti.
Yazarın Tüm Yazıları