Deli ilk kez Saklıfest’te

Güncelleme Tarihi:

Deli ilk kez Saklıfest’te
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2008 00:00

Mor ve Ötesi, Türkiye’yi Eurovision’da temsil edecekleri ’Deli’ isimli şarkılarının ilk konser performansına Ankara Saklıfest’te çıkacak olmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek, "İlgilenen herkesi bekliyoruz" diyerek Başkentli müzikseverlere çağrıda bulundu.

ÜÇÜNCÜSÜ gerçekleşecek olan ’Saklıfest 2008’ müzik festivali 5 Mart’ta başlıyor. Başkent’in en büyük kapalı eğlence mekanı Saklıkent’te başlayacak festivalin konukları arasında Rock müziğinin önde gelen isimleri yer alıyor.

Eurovision’da bu yıl Deli isimli şarkısıyla Türkiye’yi temsil edecek Mor ve Ötesi’nin yanısıra Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Gripin ve Manga da sahne alacak.Saklıfest’le Ankara’ya gelecek Mor ve Ötesi, Türkiye’yi Eurovision’da temsil edecekleri ’Deli’ isimli şarkılarının ilk konser performansına Saklıfest’te çıkacak olmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek, "İlgilenen herkesi bekliyoruz" diyerek Başkentli müzikseverlere çağrıda bulundu.

Ankara’ya konser amaçlı onlarca defa geldiklerini söyleyen Mor ve Ötesi grubu üyeleri Başkent’te olmanın her zaman kendilerine ayrı bir heyecan kattığını belirterek, Saklıfest ve bu yıl katılacakları Eurovision’la ilgili şunları söyledi:

DELİ İLK KEZ ANKARA’DA

"Saklıkent’e ilk olarak 90’ların sonunda gelmiştik. O günden bu güne hem Saklıkent, hem Ankara’nın canlı müzik çevresi, hem Mor ve Ötesi büyümeye, gelişmeye devam etti. Bu süreçte Ankara’da onlarca konser verdik. Çilekeş, Manga, Dejavu bu gruplardan sadece bir kaçı. Saklıfest’te birlikte çıkacağımız gruplardan Sakin ve Gren bizi çok heyecanlandıran gruplar. Onlarla beraber Ankara seyircisinin karşısına çıkmak fikri bize çok güzel geliyor. Eurovision’da ülkeyi temsil edeceğimiz Deli’nin ilk konser performansı da Ankara’da olacak. Eurovision’da da her açıdan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Şarkı artık hazır, ve şarkımızdan çok memnunuz. Henüz büyük bir baskı yok uzerimizde, final gecesi biraz heyecanlanırız herhalde."

Dört gün sürecek müzik fırtınası

SaklIfest için biletlerin Biletix satışları 20 YTL olarak belirlendi. Dört gün sürecek festivalin tamamına girmek için alınacak kombine biletler ise 50 YTL’den satışa sunuldu. Festivalin tam programı şöyle:

5 Mart: Mor ve Ötesi, Sakin, Gren

6 Mart: Emre Aydın, Arto Tunçboyacıyan& Yaşar Kurt, Seksendört

7 Mart: Manga, Vega Yakup

8 Mart: Feridun Düzağaç, Aslı, Gripin, Badem
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!