Deivid’e Zico kancası

Güncelleme Tarihi:

Deivid’e Zico kancası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2009 00:00

Brezilyalı teknik adam, iki yıl önce Sporting Lizbon’dan aldığı vatandaşını bu kez Rusya’ya çağırdı. Sarı lacivertli yönetim resmi teklif gelirse, bonservise karşılık Beşiktaş’ın da listesinde yer alan Caner’i isteyecek.

BREZİLYALI Deivid de Souza’ya Rusya’dan teklif var. Fenerbahçe ile ligin devre arasında sözleşme yenileyen yıldız oyuncuyu uzun süredir isteyen eski hocası Arthur Zico’nun CSKA Moskova yönetimine rapor verdiği öğrenildi.

Yeni sezona geniş bir kadro ile girecek olan sarı lacivertli takımda forma giyme riski bulunan Deivid’in bu teklife sıcak baktığı ve "Ben profesyonelim. Kulübümle anlaşırsanız gelirim" dediği öğrenildi.

4 milyon Euro

İki yıl önce Şampiyonlar Ligi’nde CSKA Moskova ile deplasmanda oynanan maçta ortaya koyduğu başarılı futbol ile Rus taraftarların beğenisini kazanan, geçtiğimiz sezon uzun bir sakatlık geçiren Deivid için Fenerbahçe Kulübü’ne henüz resmi teklif gelmedi. Sarı lacivertli yönetimin bu gelişme üzerine Deivid’in bonservisi için ne kadar fiyat biçeceği merakla bekleniyor. Rus kulübünün 4 milyon Euro’luk teklif ile İstanbul’a geleceği ileri sürüldü.

Beşiktaş da istiyor

Yeni teknik direktör Christoph Daum’un uzun süredir transfer etmek istediği Caner Erkin için girişimde bulunmaya hazırlanan yönetim, bu gelişme üzerine yeni bir strateji hazırlığına girdi. Sarı lacivertliler, Beşiktaş’ın da talip olduğu milli futbolcunun bonservisine karşılık Deivid’i vermek istiyor. Türkiye’ye dönmek isteyen Caner’in de CSKA Yönetimi ile bu konuda bir ön görüşme yaptığı ve kolaylık istediği ileri sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!