Deepo Outlet Center Fotoğraf Yarışması

Güncelleme Tarihi:

Deepo Outlet Center Fotoğraf Yarışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 13:11

 Deepo Outlet Center Fotoğraf Yarışması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da, Deepo Outlet Center tarafından 5'incisi düzenlenecek fotoğraf yarışmasının bu yılki konusu 'Dört Mevsim Antalya' olarak belirlendi.

Deepo Outlet Center, dört yıldır farklı konularda Antalya odaklı düzenlediği fotoğraf yarışmasını bu yıl

'Dört Mevsim Antalya' temasıyla gerçekleştirecek. Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katılımına açık yarışma, Antalya'ya özel güncel fotoğraf arşivi oluşturulmasına katkı sağlayacak.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ile Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği'nin katkılarıyla TFSF web sitesi üzerinden çevrimiçi düzenlenecek yarışmaya, katılımcılar, 'www. tfsfonayliyarismalar.org' adresindeki yarışma sayfasına tıklayarak fotoğraflarını yükleyebilecek. Ödüllü yarışma için sadece çevrimiçi portala yüklenen fotoğraflar dikkate alınacak.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Yarışma çevrimiçi (online) fotoğraf sistemine göre yapılacağı için, e- posta, kargo, elden teslim, gibi alternatif gönderiler kabul edilmiyor. 'www.tfsfonayliyarismalar.org' adresinden üyelik ve fotoğraf gönderme yönergeleri takip edilerek yükleme yapılabiliyor.

Antalya'nın doğasını, mevsim çeşitliliğini vurgulayan estetik görüntüleri fotoğraf karelerine taşıyan 18 yaşını doldurmuş herkes yarışmaya katılabilecek. Jürisinde fotoğraf sanatçıları, gazeteciler, sanat yönetmenleri, fotomuhabiri ve kent tarihçilerinin bulunduğu yarışmanın birincisi 2500 TL, ikinci 2000 TL, üçüncü ise 1500 TL para ödülü alacak. Ayrıca 300 TL'lik 3 de mansiyon ödülü verilecek. Yarışma hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 'www.deepo.com.tr' adresinden ulaşılabilecek.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!