‘Dede Man’ kızıyla tatilde

Murat Dedeman, uğruna 2004’te 30 yıllık eşi Şanver Hanım’dan boşandığı Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova’dan olan kızı Satin’le ilk kez Bodrum’da görüntülendi.

Haberin Devamı

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova uğruna 2004’te 30 yıllık eşi Şanver Hanım’dan boşanmıştı. Kızı Banu Dedeman’dan bir, oğlu Rıfat Dedeman’dan da iki erkek torunu olan Murat Dedeman’ın Olga Shylova’dan da Satin adını verdiği bir kızı olmuştu.
Bodrum’da görevli muhabir arkadaşım Cenker Tezel, Dedeman’ı 2011’de New York’ta dünyaya gelen kızı Satin’le görüntüledi.
Bodrum koylarını tekneyle dolaşan Dedeman, kızı ve torununu da sürat teknesine bağladığı bota bindirdi.
Bol bol yüzen ve çocuklarla oynayarak stres atan Dedeman’ın keyfine diyecek yoktu...

Memlekette tatil

Fiba Holding’in patronu Hüsnü Özyeğin’in oğlu Murat Özyeğin, geçtiğimiz yıl iki çocuğunun annesi Edvina Sponza’dan sessiz sedasız boşanmıştı. Ayrılığın ardından sık sık İzmir’deki ailesini ziyaret eden Sponza, önceki gün Alaçatı’da görüntülendi. Alaçatı Beach Resort’te deniz ve güneşin tadını çıkaran Sponza, arkadaşlarıyla da hasret giderdi. ? Eray ARPAŞİN/DHA

Haberin Devamı

Karayip Korsanı

İstanbul Motor Piston’un ortaklarından Mehmet Dereli, Çiğdem Kayalı’dan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü işadamı, önceki gün yeni sevgilisiyle Bodrum’da görüntülendi. Mu Mu adlı yelkenli teknesini Demircikoy’a demirleyen Dereli, başına bağladığı bandanasıyla korsanları andırıyordu...

İsviçre Milli Günü

İsviçre Milli Günü, geçtiğimiz gün Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da düzenlenen resepsiyonla kutlandı. İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz’ün ev sahipliği yaptığı, İsviçre Konfederasyonu’nun 722’nci kuruluş yılı şerefine düzenlenen kutlamaya ünlü simalar katıldı. Davette İsviçre lezzetleri ikram edildi.

Gözlerden uzak tatilin adresi

Uzun yıllar İstanbul gecelerinin başa-rılı işletmecilerinden Emre Ergani’yle çalışan Cafer Bayer, edindiği tecrübelerle bu yaz Bozcaada’daki Pelagos Otel Beach Club’ın işletmeciliğini üstlenmişti. 4’ü süit 24 odası olan otel, Bayer sayesine ünlü isimlerin tatil adresi oldu. Aralarında Nurettin Hasman ve Çağatay Ulusoy’un da olduğu birçok ünlü isim, gözlerden uzak tatil yapmak istediklerinde Pelagos Otel Beach Club’a gidip kafa dinliyor...

Haberin Devamı

Hafta sonları Bodrum’da

FG 93.7 ve Lounge FM’in de sahibi olan Birol Giray nam-ı diğer BeeGee, 4 Ağustos’dan itibaren her hafta sonu Yalıkavak Marina’daki Loft Bar&Restoran’da performans sergileyecek. DJ’liğin yanı sıra düzenlediği müzik festivalleri ve yerli-yabancı birçok sanatçıya yaptığı prodüksiyonlarla da adından söz ettiren Giray, günbatımıyla birlikte başlayacak “Sunset Party”lerde eğlencenin nabzını tutacak.

Yazarın Tüm Yazıları