Dayısını öldürüp, oğlunu yaralayan şüpheli tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Dayısını öldürüp, oğlunu yaralayan şüpheli tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 12:27

Dayısını öldürüp, oğlunu yaralayan şüpheli tutuklandı

Haberin Devamı

Mehmet YİRUN-İsmet KARABEY/HAYRABOLU (Tekirdağ),(DHA) TEKİRDAĞ'ın Hayrabolu İlçesi'nde aralarında husumet bulunan dayısı Hasan Aygör'ü bıçakla öldürdüğü, oğlu İhsan Aygör'ü de yaraladığı iddiasıyla Çorlu'daki bir birahanede yakalanan katil zanlısı Şerif Toros, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Hayrabolu İlçesi'nin Çerkezmüsellim Mahallesi'nde yaşayan Şerif Toros, daha önce aralarında husumet bulunan dayısı Hasan Aygör ve oğlu İhsan Aygör ile geçen geçen pazar gecesi bir düğünde karşılaştı. Çıkan tartışmada Toros, dayısı ve oğlunu bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hasan Aygör hayatını kaybederken, oğlu İhsan Aygör ise tedaviye alındı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında katil zanlısı Şerif Tosun'un Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki bir birahanede olduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınan Toros, işlemlerinin ardından Hayrabolu İlçesi'nde adliyeye sevk edildi. İfadesinde 1 yıl önce dayısı Hasan Aygör'ün ağabeyini bıçakladığını ve bu nedenle aralarında husumet olduğunu anlatan Şerif Toros, çıkarıldığı mahkemece kasten adam öldürme ve yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Hasan Aygör, toprağa verilirken, hayati tehlikesi bulunmayan oğlu İhsan Aygör'ün ise tedavisi sürüyor. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!