Daum arayışta

Güncelleme Tarihi:

Daum arayışta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2006 01:23

Alman çalıştırıcı, Afrika Kupası’nda mücadele edecek Stephen Appiah’ın yerini doldurmak için orta alanda Ümit, Kemal ve Deniz’i deniyor.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, Gana Milli Takımı ile Afrika Kupası’na giden Stephen Appiah’ın yerini doldurmak için çözüm arıyor. Belek kampının ilk gününden beri taktik ağırlıklı idmanlar yaptıran Alman çalıştırıcı, ikinci yarının en az 4 maçında forma giymeyecek olan Appiah’ın yerini doldurmak için 3 alternatif isim belirledi.

Marco Aurelio’nun yanında ilk önce Deniz Barış’ı deneyen Daum, daha sonra Kemal Arslan’a görev verdi. Taktik çalışmalarda forma giyen iki oyuncudan sonra dün de kaptan Ümit Özat’ı orta alanda kullanan Daum, kararını hazırlık maçları sonrası verecek.

Deneyimli teknik adam bu bölgede Ümit Özat’ı oynatması halinde sol kanadı savunmak üzere Mahmut Hanefi’yi oynatacak. Bugün La Louvirre, cuma günü Werder Bremen ve cumartesi günü de Rubin Kazan ile oynanacak hazırlık karşılaşmalarında başarılı olan ligin ikinci yarısındaki ilk sınav olan Gençlerbirliği maçında Appiah’ın yerine görev yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!