Daum’a yeni teklif

Güncelleme Tarihi:

Daum’a yeni teklif
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe, Leverkusen Teknik Direktörü’nün peşini bırakmıyor

Alman Bild Gazetesi, Aziz Yıldırım'ın Alman çalıştırıcıya son teklifini yazdı: sezon başına 12 milyon mark, 80 milyon marklık transfer yetkisi, Boğaz'da villa, lüks araba ve özel şoför.

ALMANYA ve Türkiye'deki spor gündeminde günlerdir baş köşeye oturan Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Christoph Daum'un transferi yılan hikayesine döndü.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Alman teknik adama yeni bir teklif yaptığını yazdı. Gazete. Daum'a sezon başına 12 milyon mark, Boğaz'da villa, lüks bir otomobil, özel şoför ve takıma almak istediği yeni futbolcular için 80 milyon mark teklif ettiğini yazdı.

Kulüp menajeri Reiner Calmud'da Fenerbahçe yöneticilerine gönderdiği mektupta, ‘‘Daum'u rahat bırakın’’ uyarısında bulunurken, Türkiye'ye gitmek için can attığını ve böyle bir fırsatın insanın karşısına hayatta bir kez çıkacağını belirterek gitme yanlısı olduğunu öne süren Alman çalıştırıcının son olarak, ‘‘Kesin olarak söylüyorum. F.Bahçe'ye gitmiyorum. Leverkusen'de kalacağım’’ açıklaması şaşkınlık yarattı.

Moldovan’a 2 maç ceza

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu, Adanaspor maçında rakip futbolcuya kasten dirsek vurduğu gerekçesiyle F.Bahçe'nin Rumen golcüsü Viorel Moldovan'a iki maç oynamama cezası verdi. Moldovan böylece Galatasaray maçının yanı sıra Antal

yaspor karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Kurulun ceza verdiği diğer futbolcular şöyle: 1 maç: Reşit (Çubuk), Faysal (D.Bakır KH), 2 maç: Fiqiri (G.Birliği Ümit), Mustafa (Cizre), 3 maç: Engin (Ö.S.Cedit), 4 Maç: Maşallah (Niğde), Mustafa (Çaycuma).

Ogün derbide yok

F.BAHÇELİ Ogün, G.Saray maçında forma giyemeyecek. Doktorlar, Adanaspor maçının son dakikalarında beyin travması geçiren ve takımdan uzak kalan futbolcunun oynamasının sakıncalı olduğunu söyledi. Ogün de, ‘‘Fiziksel olarak oynamaya hazır değilim’’ yorumunu yaptı. Hafta başından bu yana savunmada Alpay, Serkan, Saffet üçlüsünü çalıştıran Sofuoğlu, Uche konusunda kararsız. Sadi Kemal YAŞAR

Derbinin hakemi

Erol Ersoy

BİRİNCİ Lig'de pazar günü oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisini Erol Ersoy yöntecek. MHK'dan yapılan açıklamaya göre, yarın oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi de Mustafa Çulcu. Ligde 26. haftanın diğer maçlarını yönetecek hakemler şunlar: YARIN: Adanaspor-Erzurumspor: Oğuz Sarvan, İstanbulspor-Van: İbrahim Aksoy, Bursa-Samsun: Kazım Erçakır; PAZAR: Kocaeli-Altay: Serdar Çakır, A.Gücü-G.Birliği: Ali Uluyol, Antalya-Göztepe: Serdar Tatlı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!