Darbe ve terör ÅŸehidi 2 polis gözyaÅŸlarıyla uÄŸurlandı

Güncelleme Tarihi:

Darbe ve terör şehidi 2 polis gözyaşlarıyla uğurlandı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 19:02

Darbe ve terör şehidi 2 polis gözyaşlarıyla uğurlandı

Haberin Devamı

Ümit KOZAN- Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA) - DARBE girişiminin yaşandığı gece Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı’na F-16 savaş uçağının attığı bombayla şehit olan Emniyet Müdürü 45 yaşındaki Zafer Koyuncu ve Trabzon’un Maçka İlçesi’nde terörist saldırısı sonucu şehit olan polis memuru 28 yaşındaki Çağdaş Tamkoç Ankara Kocatepe Camisinden son yolculuklarına uğurlandılar.
Kocatepe Camisinde düzenlenen törene TBMM BaÅŸkanı Ä°smail Kahraman, MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici, TBMM Eski BaÅŸkanı Cemil Çiçek, İçiÅŸleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, EDOK Komutanı Orgeneral Kamil BostanoÄŸlu, polis ve askerler katıldı.Â
ASKERLER ELİNİ ÖPTÜ
Küçük yaşta annesini kaybeden şehit Zafer Koyuncu’yu okutup büyüten anneannesi Emine Demirkıran ve dedesi Mümin Tuna Demirkıran’ın elini öpen komutanlar taziye dileğinde bulundu.
Şehit Koyuncu’nun naaşı özel harekat polislerinin omuzlarında, kobraların eskortunda Kocatepe Camisi’ne getirildi. Cami avlusunda oğlu 5 yaşındaki Yağız, olanlardan habersiz oynarken, eşi Aşkın ve kızı 16 yaşındaki Aleyna gözyaşlarını tutamadı.
EYLÜL’DE DÜĞÜNÜ VARDI
Trabzon’un Maçka İlçesi’nde terörist saldırı sonucu 3 arkadaşıyla birlikte şehit olan polis memuru 28 yaşındaki Çağdaş Tamkoç’un kendisi gibi polis olan Ezgi Çelik Tamkoç ile bir ay önce nikah kıydıkları ve Eylül ayında düğünlerinin olacağı öğrenildi.
Polis üniformasıyla törene katılan nişanlısı Ezgi Çelik Tamkoç, ayakta durmakta zorlandı. Babası Telli, annesi Zahide ve 2 kız kardeşi de Tamkoç’un naaşı uğurlanırken baygınlık geçirdi.
Şehitler Koyuncu ve Tamkoç için ikindi namazı sonrası caneza namazı kılındı. Koyuncu Cebeci Polis Şehitliği’nde Tamkoç ise Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

FOTOÄžRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!