Dansçılar onun için geldi

Sinan Kosif, 31’inci doğum gününü geçtiğimiz akşam Reina’da kutladı.

Nişanlısı Melda Kamhi ve 10 kadar yakın arkadaşının davetli olduğu bu renkli gecede asıl sürpriz Reina’nın işletmecisi Ali Ünal’dan gelmiş. Ünal, kutlama için Amsterdam’dan özel olarak iki dansçı kız getirtmiş. Sinan Kosif’in doğum günü nedeniyle kulübe gelen dansçı kızlar, bir saatlik şovlarıyla tüm konukları coşturmuş.

Gençlik aşısı yaptırmış

Selma Türkeş, Kurban Bayramı sonrasında Londra’ya, oğlu Destan Bezmen’in yanına gitmişti. Birkaç hafta orada kalan Selma Hanım, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a döndü. Ondaki farklılık gelir gelmez yakın çevresinin dikkatini çekti. Çünkü Londra’daki bir klinikte yüzüne botox yaptırdığı konuşulan Türkeş, artık çok daha genç görünüyordu. Önceki akşam Kuruçeşme Divan’daki Yeşim Salkım-İlker İnanoğlu çiftinin düğün davetine katılan Selma Türkeş’in değişimi, davetlilerin gözünden kaçmadı.

Haftalık buluşma

Zeynep-Osman Merzeci çifti, önceki akşam Tarabya Kıyı Balıkçısı’nda aile dostları Yasemin-Sedat Aloğlu çifti ve Bilgün Dereli ile buluştu. Çarmıklılar, haftada bir mutlaka buluşup rakı-balık keyfi yaptıklarını, yiyeceklerinin lezzeti ve tazeliği nedeniyle de genellikle buluşma mekanı olarak Kıyı’yı seçtiklerini söylediler.

Sabah baskını

Ceylan Çapa, önceki akşam arkadaşı Melda Kamhi’nin nişanlısı Sinan Kosif’in doğum günü partisi nedeniyle Reina’daydı... Geç vakitlere kadar diğer davetlilerle eğlenmeye devam etti. Sabaha karşı saat 03.45’de mekana anne-babası Şebnem-Celal Çapa çifti de geldi. "Kız babası olmak zor. Bu saate kadar dışarıda kalmasına bir şey demiyoruz, ama yine de kontrol etmeden duramıyoruz" diyen Celal Bey, gençlerin keyif içinde ve sorunsuz bir şekilde eğlendiğini görünce rahat bir nefes aldı.

Sağlığı yerinde

Güliz Onursal’a yakın çevreler, son zamanlarda onun ciddi bir rahatsızlıkla mücadele ettiğini konuşup duruyorlardı. Sonunda dayanamayıp Onursal’ın bir arkadaşını aradım, dedikoduları sordum. Güliz Hanımı gayet iyi tanıyan çocukluk arkadaşı, söylentilerin asılsız olduğunu, hiçbir sağlık sorunu yaşamadığını söyledi. Önceki akşam sevgilisi Murat Evliyaoğlu’yla Ortaköy Blackk’te eğlenirken gördüğüm Güliz Hanım, gerçekten de son derece sağlıklı ve neşeli görünüyordu.

25 bin dolarlık alışveriş

Esin Maraşlıoğlu yeni yılı Amerika’nın ünlü kayak merkezi Aspen’de karşılamıştı. Bayram tatilini ise New York’ta geçiren ve kızı Melissa Mızraklı ile sevgilisi Umut Elçioğlu’nu da yanında misafir eden Maraşlıoğlu, aynı günlerde alışveriş merkezlerinin altını üstüne getirmiş. Alışveriş sırasında tam 25 bin dolar harcamış. Geçtiğimiz gün rastladığım Esin Hanım, Amerika’dan aldığını öğrendiğim göğüs dekolteli siyah elbisesi ve çizmeleriyle her zamanki gibi ilgi odağıydı...

Hastalığın acısını çıkarıyor

Aslı Sarı ile sevgilisi İzzet Özilhan, geçen hafta birlikte "Kurtlar Vadisi Irak" filminin galasına katılmak niyetindeydi. Ama planları suya düştü. Soğuk algınlığı nedeniyle yataklara düşen Sarı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki galaya katılamadı. Birkaç günlük istirahat sayesinde kendini toparlayan Aslı Sarı, şimdi evinde geçirdiği günlerin acısını çıkarıyor. Genç kız, önceki akşam sevgilisiyle birlikte İstanbul turuna çıktı ve Ortaköy Blackk de dahil tam dört mekan gezdi.

Eğlence gecesi hastanede noktalandı

Geçtiğimiz çarşamba gecesi Zincirlikuyu’daki Gilda-La Pergola’da Cenk Eren sahneye çıktı. Eren’i izlemek için rezervasyon yaptıranlar arasında Hülya-Metin Aşık çifti de vardı. Aşıklar programa dakikalar kala mekanın merdivenlerinde göründü. Ancak tam o sırada yaşanan görünmez kaza, ortalığı bir anda karıştırdı. Ayağı takılıp merdivenlerden yuvarlanan Hülya Hanım’ın alnı ve çenesi yarıldı. Metin Bey de telaş içinde eşini alıp hastaneye götürdü. Çene ve alın bölgesine dikiş atılan Aşık, şimdilerde evinde istirahat ediyor.

Yeni başkan görevi devraldı

Turizm profesyonellerini bir araya getiren uluslararası dostluk ve dayanışma kulübü SKAL, 80 ülkede 500 kulüp ve 25 bin üyeyi çatısı altına topluyor. Konusunda profesyonelleri bir araya getirerek turizm sektörünün gelişmesini hedefleyen kulüp, 1932’de Paris’te kurulmuş. SKAL International İstanbul da geçtiğimiz günlerde Ramada Plaza Otel’deki genel kurulda yeni yönetim kurulunu belirledi. İstanbul SKAL’un yeni başkanı olan Deniz Anapa, görevi Rıza Epikmen’den devraldı.

Aşk yok iş var

İşletmeci Göksel Sunter, geçtiğimiz yıl evlendiği Eylül Deniz’den boşandı. Boşanmanın ardından da kendini tamamen işine verdi. Sunter geçtiğimiz akşam Pub Karaborsa Bar’ın açılışını yaptı. Ortaköy’deki üç katlı yeni eğlence mekanının açılışına katılan İzzet Öz ve Sencer Can, kulübü beğendiklerini belirttiler.
Yazarın Tüm Yazıları