"Daha yolun başındayız"

Güncelleme Tarihi:

Daha yolun başındayız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2012 22:20

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, “Filenin Sultanları”nın galip bitirdiği Almanya maçına ilişkin, “Daha yolun başındayız” dedi.

Karabıyık, (A) Milli Bayan Voleybol Takımı'nın 2012 Olimpiyatları Avrupa Kıtası Elemeleri (A) Grubu'ndaki 3. ve son maçında Almanya'yı 3-1 yenmesinin ardından , “Çok mutluyum. Çok önemli bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Bu galibiyetin yarı finale çıkmalarını etkilemeyeceğini, ancak buna rağmen bu galibiyetin hem çapraz eşleşme hem de takımın motivasyonu açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan başkan Karabıyık, tüm teknik ekip ve takımın yanı sıra özellikle de seyirciye teşekkür etti.

GUIDETTI'YE KARŞI İLK KEZ OYNADIM

Almanya galibiyetine büyük katkısı olan milli voleybolcu Gözde Sonsırma ise Vakıfbank Türk Telekom'da 4 yıldır antrenörlüğünü yapan ve Almanya Milli Takımı'nın başında bulunan İtalyan antrenör Giovanni Guidetti'ye karşı ilk kez oynadığını söyledi.

Bunun kendisinde ayrı bir heyecan yarattığını dile getiren Sonsırma, “Kendi antrenörüme karşı galip gelmek beni daha da mutlu etti. Bugünkü oyunumuz bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdi. Takım arkadaşlarımın hepsini tek tek kutluyorum. Şu an dinlenmeye çok ihtiyacımız var. Artık yarı final hedefine kitlendik” ifadelerini kullandı.

Maça tutuk başlayan, ancak sonradan açılan milli voleybolcu Neslihan Darnel de tutukluğunun sebebini anlayamadığını dile getirerek, “Kötü başladık, ancak iyi toparladık. İkinci sette çok rahat bir oyun çıkardık. Sonuna kadar savaştık. Bu maçı aldığımız için çok mutluyuz, ancak turnuva daha yeni başlıyor” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!