Dadaş’ta operasyon

Güncelleme Tarihi:

Dadaş’ta operasyon
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Teknik direktör Karaman, ‘‘Bazı futbolcularım olayın farkında değil. Erzurumspor, basit hatalardan kalesinde goller görüyor. Buna artık ‘dur' demenin zamanı geldi’’ dedi.

Karabükspor maçından bu yana ligde oynadığı 7 maçta da galibiyet alamayan Erzurumspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, takımında operasyon yapmakta kararlı olduğunu açıkladı. Ligde 12. sıraya demir atan Erzurumspor'un 25 golle kalesinde en çok gol gören takım olduğunu kaydeden Karaman, çare aramaya yöneldi.

Karaman, ‘‘Her maçta 30 metreden gol yiyoruz. Hemen hemen her maçta hatalar yapıyoruz. Buna artık ‘dur' demenin zamanı geldi. Takımın içinde küçük çaplı bir kaç operasyon yapacağız. 60 dakika mükemmel oynuyoruz. Bir gol yiyoyuruz, evlere şenlik. Bazı futbolcularım olayın farkında değil’’ diye konuştu.

Karaman ayrıca ‘‘Erzurumspor, basit hatalardan kalesinde goller görüyor. Buna çare bulacağız. Bu çareyi de sporseverler Altay maçında görecek’’ dedi. Öte yandan fıtık teşhisi konulan orta saha oyuncusu Zafer, ameliyat için Bursa’ya gitti. Coşkun ise ameliyat için aralık ayına randevu alınca yeniden antrenmanlara başladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!