Dadaş’ı vurdular 1-0

Güncelleme Tarihi:

Dadaş’ı vurdular 1-0
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Antalyaspor'a 36. dakikada Fazlı'nın golüyle boyun eğip, geçen yılki Yükselme Grubu da dahil 30 hafta sonra ilk kez evinde yenildi.

Erzurumspor, Antalyaspor'a 1-0 yenilip haftayı puansız kapatırken, evinde 30 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik unvanından da oldu. Geçen yılki Yükselme Grubu maçları yanında, bu sezon sahasında Adana ve Karabük'ü yenip, Trabzon, Sakarya ve Beşiktaş ile berabere kalan mavi beyazlıları 1. ligde evinde yenmeyi başaran ilk takım Antalyaspor oldu.

5. dakikada Zafer'in uzaktan şutunu kaleci Adnan güçlükle çeldi. 22. dakikada Kona'nın pasıyla ceza sahasına giren Mustafa topu boş kale yerine üstten auta attı. 36. dakikada ceza sahasının önünde topla buluşan Fazlı sert vurdu ve Antalyaspor'u öne geçirdi: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi.

55. dakikada Fazlı'nın pasıyla ceza alanına giren Rogerio kaleyi bulan şutunu Prunea yatarak iki hamlede önledi. 85. dakikada Muhammed'in, 87. dakikada da Coşkun'un şutları sonucu değiştirmedi ve konuk ekip Erzurumspor seyircisinin alkışları arasında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

STAT: Cemal Gürsel

HAKEMLER: Oğuz Sarvan (**), İlhami Sayılan (**), A.Rıza Çakmak (**)

ERZURUMSPOR: Prunea (*)- Kürşat (*) (Dk.67 Mutlu **), A.Rıza (**), Begonoviç (*)- Furkan (**), Altaycan (**), Muzaffer (*) (Dk.46 Salih **), Soner (**), Muhammed (***)- Zafer (***), Coşkun (*) (Dk.83 Atay *)

YEDEKLER: Altay, Burak, Ali, Hüseyin

ANTALYASPOR: Adnan (***)- Kamil (**), Guintchev (***), Orhan (**)- Burhan (**), Nuri (**), Mustafa (**), Fazlı (***) (Dk.84 Olgun), Kona (***)- Rogerio (***), Ahmet (**) (Dk.75 Bayram **)

YEDEKLER: Zeki, Dursun, Taylan, Musiç, Mahmut

GOL: Dk.36 Fazlı

SARI KARTLAR: Furkan, Begonoviç, A.Rıza (Erzurum), Rogerio (Antalya)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!