Daçka Euroleague'i alacak

Güncelleme Tarihi:

Daçka Euroleaguei alacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 21:52

“Euroleague’de şampiyonluk kupasını daha önce kaldırmış koçumuz David Blatt ve yöneticimiz İbrahim Kutluay ile birlikte tek eksiğimiz olan bu kupayı alacağız.”

Haberin Devamı

TAKIMIN başına dünyaca ünlü koç David Blatt’i getiren Darüşşafaka Doğuş’ta Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk hedefi Euroleague’de şampiyonluk olarak gösterdi. Volkswagen Arena’daki toplantıda konuşan Şahenk, “David Euroleague Kupası’nı kaldırmış bir antrenör. Bu kupayı kaldırmış bir sporcu İbrahim Kutluay, 3 senedir yöneticilik yapıyor. Burada bir eksiğimiz var, bu kupayı da Darüşşafaka Doğuş kaldıracak” dedi.

Ferit Şahenk, ABD’li koç David Blatt’in tanıtım töreninde iddialı konuştu.

‘BU BİR SPONSORLUK DEĞİL’

Darüşşafaka ailesi ile Şahenk Ailesi’nin çok uzun süreli bir ilişkisi olduğuna değinen Ferit Şahenk, “90’lı yıllarda biz her zaman Darüşşafaka Cemiyeti ile iç içeydik. Bu önemli kuruluşun başarıları için yardımcı olmaya çalıştık. Ayhan Şahenk Salonu’nu yaptık. Bu bir sponsorluk değildir. Bu artık Darüşşafaka Doğuş Kulübü bizim Doğuş Grubu’nun sektörleri için de, spor sektörü için de anlamlı, uzun vadeli bir yarışıdır ve Türk sporu için bir hizmettir” diye konuştu.

Haberin Devamı

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

DARÜŞŞAFAKA Doğuş İcradan Sorumlu Yöneticisi İbrahim Kutluay, “Darüşşafaka Doğuş olarak uluslararası marka olma yolunda ciddi adımlar attık” dedi.
‘Hedeflerimiz büyük’

Kutluay, “2013’te Darüşşafaka Cemiyeti’yle yapmış olduğumuz anlaşma doğrultusunda 2. Lig’de mücadele eden takımımızı şampiyon olarak 1. Lig’e yükselttik. 1. Lig’i üçüncü bitirerek Euroleague’e katılma hakkı elde ettik. İlk defa katılmış olduğumuz Euroleague’de 16’ya kaldık. Türkiye Kupası’nda final oynadık.Hedeflediğimiz noktaya geldiğimizi söyleyebilirim. İki camianın sinerjisi ile daha büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!