Dabkon’dan STK’lara Tepki Çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Dabkon’dan STK’lara Tepki Çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 15:13

STK'LARA TEPKİ ÇAĞRISI

Doğu Anadolu Basın Konseyi (DABKON) tarafından yapılan açıklamada, bir gurup sözde aydın ve akademisyen güruhunun paylaştığı bildirgenin bir ihanet belgesi olduğu vurgulanarak, Doğu Anadolu Bölgesi’nde vatanın birliği, milletin bölünmez bütünlüğü, devletin dirliği konusunda duyarlı olan tüm STK’ların tepkilerini paylaşmaları istendi.
VATAN BİR BÜTÜNDÜR, ASLA PARÇALANAMAZ
Açıklamada, ‘Vatan bir bütündür, asla parçalanamaz’ gerçeğine iman eden herkes ve herkesim bu sözde aydın ihaneti karşısında duyarlı olmalı, milli vicdan ve haysiyetin gereği olarak milli infial ve tepkilerini seslendirmelidir. Her zerresi şüheda kanıyla bezenmiş Anadolu Coğrafyası için hain emeller besleyenlere karşı, devletin yürüttüğü kararlı mücadeleyi desteklemek şeref ve haysiyeti olan herkesin ve herkesimin görevidir. Bu ihanet belgesi karşısında sükuta bürünen ve sessiz kalanlar Türk Milletinin vicdanında daima lanetlenecektir’ ifadelerine yer verildi.
CANIMIZ FEDA OLSUN..
Türk Milletinin vatanın bölünmez bütünlüğü noktasında kararlı ve imanlı bir duruş sergilediğini, ihanet şebekeleri ve bölücü hainler karşısında güvenlik güçlerinin destansı bir mücadele verdiğinin kaydedildiği açıklamada, ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin, siyasi otoritenin bölücü hainlere karşı sürdürdüğü mücadeleyi yüreğimizle destekliyoruz. Alvarlı Efelerin torunları olarak, vatan için can verme sırrına mazhar olan şühedamızın aziz ervahına layık olmak yolunda, bölücüleri lanetliyor, ruhumuzu ve canımızı vatan bir bütündür asla parçalanamaz hakikatine adadığımızı deklare ediyoruz’ kaydı düşüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!