Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aydın İl Kongresi'ne katılacak

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aydın İl Kongresine katılacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 18:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aydın İl Kongresi'ne katılacak

Haberin Devamı

AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, 16-17 Aralık'taki eğilim yoklaması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan 17 ilçe başkanını tanıttı. Ertürk, il kongresine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağını söyledi.

AK Parti Aydın İl Bakanı Ahmet Ertürk, eğilim yoklaması sonrası ataması yapılan ilçe başkanlarını parti binasında yaptığı toplantıyla basına tanıttı. 20 Şubat'ta tamamlanacak ilçe kongreleri sonrası, il kongresinin gerçekleştirileceğini belirten Ertürk, açıklamalar yaptı. Ertürk, "AK Parti Aydın'da gelecek seçimler öncesi adayımızı bu kez çok erken belirleyeceğiz. Amacımız 4 olan belediye başkanımızı, 17'ye çıkarmak. Büyükşehir Belediyesi'ne AK Parti bayrağını dikmek. AK Parti'nin, ülke genelindeki başarılı çalışmalarını Aydın'da sürdürmek için çalışmalarımız sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar AK Parti'nin başına geçmesiyle 2017 değişim ve yenilenme yılı oldu. 2018 yılı da icraatların devamı, 2019 yılının da yapılacak olan 2 önemli seçimin değerini bizler çok iyi bilmekteyiz. Cumhurbaşkanımız tarafından ilçe başkanlarımızın ataması geçtiğimiz günlerde yapıldı. Şimdi 12 Ocak'tan itibaren de ilçe kongreleri yapılmaya başlayacak. 20 Şubat'ta tamamlanacak ilçe kongreleri sonrasında, il kongresi yapılacak. İl kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kongremizde görme imkanı bulacağız. Daha sonra ise kadın kolları ve gençlik kolları kongreleri gerçekleşmiş olacak. Ana fikri hakka hizmet halka hizmet olan partimiz 2018 yılında halkımızın tüm beklentilerini sürdüreceğiz" dedi.

Ertük, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü'nün tanıtım toplantısına katılmamasının nedenini soran basın mensuplarına, "Cenk Ünlü istifa etmedi sadece aday olmayacağını açıkladı. Onun kendi verdiği bir karardır. Yaptığım konuşmalar birileri tarafından cımbızlandı. Bundan sonra daha az konuşacağım" dedi.

ATANAN İLÇE BAŞKANLARI TANITILDI

AK Parti İl başkanı Ahmet Ertük, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde atanan ilçe başkanlarını tek tek çağırarak basın mensuplarına tanıttı. Söke Fatih Gürer, İncirliova Kazım Günaydın, Germencik Aydın Menekşe, Çine Mehmet Tosun, Köşk Halil Mollaoğlu, Sultanhisar Yüksel Yılmazoğlu, Yenipazar Mehmet Sümer, Kuyucak Ali Güçlü, Nazilli Bülent Sayar, Efeler Çağatay Gülaştı, Buharkent Güven Saylık, Kuşadası Mustafa Gökçe, Koçarlı Nedim Kaplan, Karpuzlu Akif Aydoğdu, Bozdoğan Kemal Bozoğlu, Karacasu Fuat Meriç toplantıya katılarak tanıtıldı. Aday olmayacağını açlıklayan Diidm İlçe Başkanı Cenk Ünlü katılmadı. Onun yerine Maşallah Subaşı toplantıya katıldı.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!