Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Aralık'ta Kayseri'de

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Aralıkta Kayseride
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 11:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Aralık'ta Kayseri'de

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 4 Aralık Pazar günü Kayseri'ye gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını hizmete açacak. Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Kayserililere hitap edecek. Daha sonra 'Sanayiciler Gecesi'ne katılacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 4 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği Kayseri programı netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazar günü saat 12.00'de kente gelecek.
Erdoğan, 4 Aralık Pazar günü saat 13.00'te 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi'nin açılışını yapacak. Erdoğan, müze açılışı sonrası toplu açılış törenine katılmak üzere Cumhuriyet Meydanı'na geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda toplam 262 milyon TL'lik yatırım ve hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan yatırımlar arasında, Bilim Merkezi, Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde yaptığı okullar, Özvatan, Bünyan, Sarıoğlan ve Palas Kadın ve Gençlik Merkezleri, Erciyes'e yapılan karlama ünitesi, ilçelerde KASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları gibi yatırımlar bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 15.00'te katılacağı toplu açılış töreninde Kayserililere de hitap edecek. Erdoğan, Kayseri Sanayi Odası'nın (KAYSO) düzenleyeceği Sanayi Gecesi'ne de katılarak sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelecek. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!