Culha: "Sporun Ve Sporcunun Yanındayız"

Güncelleme Tarihi:

Culha: Sporun Ve Sporcunun Yanındayız
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2015 15:15

ARSUZ BELEDİYE BAŞKANI NAZIM CULHA, HATAY ORTAOKULLAR ARASI KIZLAR VOLEYBOL ŞAMPİYONASINDA İL İKİNCİLİĞİNİ ELDE EDEN HACIAHMETLİ MUAZZEZ İSMAİL ÇAM ORTAOKULU KIZ VOLEYBOL TAKIMI’NI KONUK ETTİ.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Ortaokullararası Kızlar Voleybol Şampiyonasında il ikinciliğini elde eden Hacıahmetli Muazzez İsmail Çam Ortaokulu Kız Voleybol Takımı’nı konuk etti.
Hacıahmetli Muazzez İsmail Çam Ortaokulu Müdürü Bülent Kesik, takımın Aksaray’da düzenlenen grup müsabakalarında Hatay’ı temsil ettiğini belirterek, "Cemil Dik antrenörlüğünde çalışmalarını sürdüren takımımız, İskenderun, Dörtyol, Payas, Erzin, Belen ve Arsuz ilçeleri arasında yapılan turnuvada İskenderun birincisi, Hatay’da ise il ikincisi oldu. 2010 yılından beri İskenderun şampiyonluğunu hiçbir takıma kaptırmayan voleybol takımımız 5 yıllık bir istikrarla yoluna devam ediyor. Sizlere de desteğinizden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.
Hacıahmetli Muazzez İsmail Çam Ortaokulu Kız Voleybol Takımı sporcularından sporun yanı sıra eğitim hayatlarında da başarılı olmalarını isteyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Sporu sevin, hayatınızın bir köşesinde de mutlaka spor olsun. Ama özellikle de kız öğrencilerimizin hedefi mutlaka üniversite okumak ve meslek sahibi olmak olsun. İlçemizin şampiyon kızlarını kutluyorum ve daha birçok şampiyonaya imza atacaklarına yürekten inanıyorum” diyerek, kız öğrencilere tavsiyede bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Culha, voleybolcu kızlar şampiyonluk kupasını Başkan Culha’ya takdim ederken, Başkan Culha’da çeşitli hediyeler dağıtarak öğrencilere jest yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!