Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne Otelcilerden Destek

Güncelleme Tarihi:

Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne Otelcilerden Destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 13:59

MENDERES BELEDİYESİ’NİN VİZYON PROJELERİ ARASINDA YER ALAN ÇUKURALTI SAHİL YOLU PROJESİ’NE BÖLGEDE FAALİYETTE BULUNAN OTEL İŞLETMECİLERİ DESTEK VERDİ.

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.
Menderes Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve sahil bölgesine ivme kazandırması beklenen Özdere Çukuraltı Sahil Yolu projesiyle ilgili Özdere ve Gümüldür’deki otel işletmecileri basın açıklamasında bulundu. 15 otelin yetkilileri yaptıkları ortak açıklamada projeye destek verdi. Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’nin gerçekleştiği alanda yapılan basın açıklamasını otelciler adına konuşmayı Serdar Abdiş yaptı. Abdiş, bölgenin turizm sektörüne büyük katkı sağladığını belirterek, "Yıllardır turizm sektöründe yer almış kişiler olarak biliyoruz ki turizm, ülkemizin ekonomik anlamda büyük bir değeri. Bu değere Özdere ve Gümüldür’de önemli katkılar sağlamaktadır. Bulunduğumuz konum itibariyle, mavi ve yeşilin buluştuğu, doğa harikası bir bölgede, yerli ve yabancı turiste hizmet veriyoruz. Özellikle yaz aylarında bölgemiz mevcut tatilcileriyle birlikte yoğun bir turist kitlesine hizmet ediyor. Şu an içinde bulunduğumuz nokta Kuşadası-Seferihisar kıyı bandında ki potansiyeli yüksek yerlerden birisidir. Yüz binlerce kişinin tatilini geçirdiği bu bölgeye yapılacak yatırımlar önemlidir” dedi.
Projenin önemine değinen Abdiş, şöyle devam etti:
"Menderes Belediyesi’nin yapmış olduğu Özdere Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne otel işletmecileri olarak destek veriyoruz. Yapılacak çalışma ile bölge ivme kazanacak, turizmin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Proje kapsamında her yıl kış aylarında olumsuz hava şartları nedeniyle oluşan bozuk yol da sorun olmaktan kalkacak, hak ettiği, modern bir görünüme kavuşacaktır. Proje, vatandaşlarımızın yıllardır yaşadığı hak ihlaline de son vermektedir. Çukuraltı Sahil Yolu Projesi doğru bir projedir ve otel işletmecileri olarak bizlerin desteklediği bir projedir. Menderes Belediyesi’nin projeyi kısa sürede tamamlayarak, hizmete açacağına inanıyoruz. Yıllardır özlediğimiz yatırımı bölgemize kazandıracakları için başta Belediye Başkanımız sayın Başkan Bülent Soylu olmak üzere tüm Menderes Belediyesi çalışanlarına da teşekkür ederiz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!