CSKA F.Bahçe'yi geçer

Güncelleme Tarihi:

CSKA F.Bahçeyi geçer
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2007 09:37

Geçtiğimiz sezon CSKA'ya transfer olan eski Manisasporlu futbolcu Caner Erkin CSKA Moskava'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansının Fenerbahçe'den daha yüksek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Akşam gazetesinin haberine göre: "Manisaspor’dan geçen sezon CSKA Moskova’ya transfer olan Caner Erkin, gönlünden gruptan Fenerbahçe ile el ele çıkmak geçse de kendi takımını daha şanslı gördüğünü söyledi. Inter’in kadro açısından biraz daha önde olduğunu, CSKA, Fenerbahçe ve PSV’yi birbirine yakın bulduğunu söyleyen genç sol kanat oyuncusu, “Inter’i peşinen lider ilan edenler yanılıyor. Maçlar başlayınca bunu göreceğiz. İkincilik için F.Bahçe ile bizim aramızda bir yarış ortaya çıkarsa, CSKA’nın daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Ekim ayında, Rusya’da kış şartları çok fazla ağırlaşmış olmaz. Bu nedenle, Moskova’daki maç, buzlar üzerinde oynanmayacaktır. Çok keyifli ve çekişmeli bir mücadele bekliyorum” diye konuştu.

Caner, “Kuralar çekildikten sonra, takım arkadaşlarım yanıma gelip, Alex’i, Kezman’ı sordular. Hocamla da kısa bir görüşme yaptık. Ancak ben Spartak maçı sonrası Türkiye’ye geldiğim için fazla konuşma şansımız olmadı. Sonuçta ben CSKA formasını giyiyorum. Rusya’ya dönünce, Fenerbahçe ile ilgili Teknik Direktör Valery Gazzaev’e ayrıntılı bilgiler vereceğim” dedi.

Haberin Devamı

CSKA Moskova’nın bu sezon ligde kötü bir grafik çizdiği için tüm gücünü Şampiyonlar Ligi’ne vereceğini vurgulayan Caner sözlerini şöyle sürdürdü: Bu sezon sakatlıklar yakamızı bırakmadı. Kaleci Akın- feev, Carvalho gibi oyuncuların sakatlığı, bizi çok etkiledi. Rus Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Akınfeev idmanlara yeni başladı. F.Bahçe maçında da forma giymesi çok zor. Ancak bu görüntü, kimseyi kandırmasın. CSKA çok kaliteli oyunculara sahip. Wagner Love ve Jo, Brezilya Milli Takımı’nda yer alıyor. İkisi de çok formda. Sağ kanatta görev alan Krasic’in yanı sıra Polonyalı forvetimiz Janczyk de kulübeden gelip önemli işler yapıyor. Ligde şu an 5. sıradayız. Şampiyonluk yarışına havlu atıyoruz. Bu da rotayı tamamen Şampiyonlar Ligi’ne çeviriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!