CSKA 5 milyon Euro istiyor

Güncelleme Tarihi:

CSKA 5 milyon Euro istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 12:12

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Caner Erkin için Kulübü CSKA Moskova 5 milyon Euro istiyor.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklamalarda bulunan genç futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran Batur Altıparmak, Galatasaray’ın transfer konusunda ciddi bir adım atması durumunda Caner’in kiralık olarak alınmasının da gündeme geleceğini söyledi.

Batur Altıparmak, Caner için Galatasaray’dan resmi bir teklif almadıklarını, sadece fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Şu ana kadar Caner’le ilgili somut bir gelişme yok. Galatasaray ilgileniyor, ama teklif yapılmadı; fakat transferde her an her şey olabilir. Yönetim adım atar ise gerçekleşme olasılığı yüksek bir transfer çalışması olur” dedi.

CSKA Moskova yönetiminin Caner’i gözden çıkardığı iddiasının doğru olmadığını ifade eden Altıparmak, genç futbolcunun sadece teknik direktör Arthur Zico ile sorun yaşadığını bu nedenle kadroya alınmadığını belirterek, “Caner çok iyi oynadığı bir maçta oyundan alınınca tebessüm etti. Zico bunu farklı yorumladı ve onu ikinci takıma gönderdi; ancak yönetimin ısrarıyla Caner tekrar A takıma alındı” dedi.

Haberin Devamı

CSKA Yönetimi’nin Caner’den vazgeçmediğini ve bonservis ücreti için 5 milyon Euro istediğini açıklayan Batur Altıparmak, Galatasaray’ın ciddi bir adım atması halinde transferin kiralama yöntemiyle de gerçekleşebileceğini söyledi.

Caner’e daha önce Beşiktaş da talip olmuş, ancak siyah beyazlı yönetim İsmail Köybaşı’yla anlaşınca Caner’den vazgeçmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!