Coulibaly Körfez yolunda

Güncelleme Tarihi:

Coulibaly Körfez yolunda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

G.Antepspor'da kadro bırakıldıktan sonra bonservisini bedelsiz almak amacıyla FIFA'ya başvuran golcü futbolcu, Kocaelispor'a transfer olmak istediğini söyledi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar'ın da dördüncü yabancı hakkını kullanmak için fiyatının da ucuz olması nedeniyle Coulibaly'yi tercih etmesi üzerine, Mali'li siyahi futbolcu, İzmit'e çağrıldı. Gizlice İzmit'e gelen Coulibaly, Mali Asbaşkan Rasim Su ile görüştü.

Coulibaly'nin Gaziantepspor yöneticilerinin kendisine 1 yıldır para ödemediğini, bu nedenle aralarında sorun çıktığını, problemin de kesinlikle kendisinden kaynaklanmadığını söylediği öğrenildi. Siyahi futbolcu ile prensipte anlaşma sağlandığı, bonservisini getirmesi halinde 6 aylık sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Görüşmenin ardından bonservis sorununu çözümlemek ve serbest kalışını belgelemek için İsviçre'ye gideceği bildirilen Coulibaly ile dönüşünde mukavele yapılacağı öğrenildi. Transferi gerçekleştiği takdirde Coulibaly'ye peşin 30 bin dolar ödeneceği, maç başına da 5 bin dolar verileceği kaydedildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!