Coşkuyla kutluyoruz

Güncelleme Tarihi:

Coşkuyla kutluyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2015 01:47

Ramazan boyunca 3’ü sabit olmak üzere 19 noktada mahalle iftarı verecek olan Yenimahalle Belediyesi, üçüncü mahalle iftarında Uğur Mumcu Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Haberin Devamı

Andaç Pazar Yeri’nde bin 200 vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açan Yenimahalleliler, tarhana çorbası, tas kebabı, pirinç pilavı, salata ve tulumba tatlısından oluşan menüyle iftar yaptı.

BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

İftarın ardından vatandaşlara seslenen Başkan Yaşar ise, tüm Müslüman alemine Ramazan ayının barış ve huzur getirmesini dileyerek, “Tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin ve hayırların ülkemizin barışına, kardeşliğine, beraberce yaşamamıza vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum. Göreve geldiğim günden beri sizlerle beraber dini aylarımızı da, milli bayramlarımızı da coşkuyla kutluyoruz” dedi.

7’DEN 70’E HERKES EĞLENDİ

Haberin Devamı

İftar sonrası dağıtılan Ramazan şerbeti ve çay ile keyif yapan Yenimahalleliler, düzenlenen geleneksel Ramazan eğlenceleri ile de doyasıya bir akşam yaşadılar. İlk olarak izledikleri Hacivat Karagöz gösterisiyle kahkahaya boğulan 7’den 70’e vatandaşlar, kukla gösterisini de çocuklarıyla birlikte dikkatle izleyerek eğlendiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!