Çorlu Kitap Fuarı ile dev isimler okuyucusuyla buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Çorlu Kitap Fuarı ile dev isimler okuyucusuyla buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 16:30

Çorlu Kitap Fuarı ile dev isimler okuyucusuyla buluşacak

Haberin Devamı

ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesindeki Orion alışveriş merkezi bu yıl 8'nci kez düzenlenen kitap fuarında ünlü yazarları okuyucularla buluşturacak. İlber Ortaylı, Sinan Meydan, İsmail Küçükkaya, Mario Levi, Ayşe Kulin ve yazın dünyasının pek çok ünlü ismi 9-18 Şubat süresince Orion’da olacak.

Orion Alışveriş Merkezi’nin Çorlu Belediyesi, Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık işbirliğiyle düzenlediği 8. Çorlu Kitap Fuarı, 9 Şubat Cuma günü başlayacak. Yazın dünyasının dev isimlerinin katılacağı kitap fuarına bu yıl İlber Ortaylı, Sinan Meydan, İsmail Küçükkaya, Mario Levi, Ayşe Kulin, Sinan Akyüz konuk olacak. Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt ile açılışı yapılacak fuar süresince Seda Akgül, Serhat Yabancı, Şermin Yaşar, Cansu Canan Özgen, Ebru Güzel ve Öykü Odabaş da Orion’da kitapseverlerle buluşacak.

Hemen her yaşa ve her türün sevenlerine hitap edecek 8 Çorlu Kitap Fuarı’nda çocuklar da unutulmadı. Çocuklara özel bölümlerin ve imza günlerinin de olacağı fuara çocukların çok sevdikleri yazarlar da katılacak. Yalvaç Ural, Defne Ongun, Ülker Kurtcan, Ayşe Yamaç, Tansu Bele, Fatih Erdoğan gibi isimlerle tanışma ve kitaplarını imzalatma fırsatı bulacak çocuklar, Orion’da her gün farklı yazarlarla bir araya gelebilecek.

8. Çorlu Kitap Fuarı ülkemizin önde gelen yazarlarını ağırlarken şehrimizin yazarlarını da okuyucularla buluşturacak. Ayten Öztürk, Raşit Tokgöz, Haşim Korkmaz, Takuhi Tovmasyan, Haluk Ecevit, Ramis Çınar, Melih Bozcan, Emel Sarıkurt ve Ali Deniz Uslu kitap fuarı kapsamında Orion’da imza günleri düzenleyecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!