Coral Travel, Polonyalı VIP acente grubunu ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Coral Travel, Polonyalı VIP acente grubunu ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 14:09

Coral Travel, Polonyalı VIP acente grubunu ağırladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - POLONYA turizm pazarının lider tur operatörü markalarından Coral Travel-Wezyr Holidays, en çok tur satışı yapan 130 VIP acentesini Antalya'da düzenlediği forumda ağırladı.

OTI Holding'in global tur operatörü markası Coral Travel, nisan ayında Ukrayna acenteleriyle yaptığı forumun ardından, Polonya'daki acenteleri Rixos Sungate Kemer ve Regnum Caria Golf Belek'te düzenlenen 'Synergy Forum 2016' organizasyonunda ağırladı. Forumda, Coral Travel-Wezyr Holidays ürünlerini en çok satan 130 VIP acentenin temsilcileriyle, erken rezervasyon satışlarını ve 2016 sezonunu değerlendirildi. Konaklamaları boyunca Polonya'dan getirilen kişisel gelişim uzmanlarından eğitim alan konuklar, tekne ve rafting turlarının yanı sıra Tahtalı Dağı ve Expo 2016 gezilerine katıldı.

Polonya'da 16 şehirde 20 satış ofisine, 115 yetkili acenteye ve 1900 satış acentesine sahip olduklarını belirten Coral Travel-Wezyr Holidays Genel Direktörü Kaan Ergün, Polonya'nın Katowice, Gdansk, Wroclaw ve Poznan şehirlerinden Antalya'ya haftada 10 charter sefer yaptıklarını kaydetti.

Bu seferlere ilaveten Varsova ve Katowice şehirlerinden Bodrum'a haftada 4 charter seferi yaptıklarını kaydeden Ergün, "Haziran sonu itibarıyla ilave uçuşlar söz konusu olacak. Polonya'nın 10 uçuş noktasından 16 ülkeye tatil paketi satıyoruz. 2015 yılında Polonya'dan Türkiye'ye gelen turistlerin yüzde 31'ini, bu yıl sadece mayıs ayında Antalya'ya gelen yolcuların yüzde 63'ünü Coral Travel olarak gerçekleştirdik. 2015 yılında tüm destinasyonlarda sağladığımız yüzde 7 artışla, 201 bin 748 turiste hizmet verdik" dedi.

Türkiye'de yüzde 8 artışla pazar lideri olduklarını kaydeden Ergün, Türkiye'nin yanı sıra, Yunanistan, İspanya, Bulgaristan, Mısır, Tayland, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri, Maldiv Adaları, Seyşel Adaları, Mauritius, Sri Lanka, Singapur, Endonezya, Küba ve Dominik Cumhuriyeti'nde tatil imkanları sunduklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!