ÇOMÜ’de Akademik Teşvik Ödeneği Onur Töreni gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜ’de Akademik Teşvik Ödeneği Onur Töreni gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 15:04

ÇOMÜ’de Akademik Teşvik Ödeneği Onur Töreni gerçekleştirildi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) 2015 yılı içerisinde akademik teşvik ödeneği alan öğretim üyeleri arasında, 100 tam puan ve üzeri puan alan 9 akademisyeni ve her birimde ilk üçe giren akademisyenleri onurlandırmak için Akademik Teşvik Ödeneği Onur Töreni gerçekleştirildi.
Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene; Çanakkale Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İl Defterdarı Mustafa Işık, ÇOMÜ Yönetimi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Müzik Eğitimi Bölümü Okutmanı Sedat Çılgın, Onur Ezer ve Barış Sezai Açıkgöz, Türk Halk Müziği dinletisi sundular.
Törende bir konuşma yapan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, herkesin çalıştığının karşılığını alabileceği bir sistemin devreye girmesinin akademik camia açısından devasa bir adım olduğunu söyledi. Acer, “Üniversitemizin salonlarında, bu salon dahil kendi içinde farklı önemleri olan sempozyumlar, törenler, toplantılar yapıyoruz. Şüphesiz ki her birinin ayrı bir önemi var. Hatta her kurumun kendine göre değerli toplantıları var. Her halde bir üniversiteden, bir bilim kurumundan bahsettiğimizde en değerli, en önemli toplantı bu olsa gerek. Zira bu toplantı da, bilimsel çalışmalar nedeniyle ön plana çıkmış hocalarımıza, üniversitemizin ve bizlerin teşekkürlerimizi hatta şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Rektör Yücel Acer’in konuşmasının ardından birimlerde dereceye giren akademisyenlere belge ve hediyeleri takdim edildi. Akademik Teşvik Ödeneği Onur Töreni ikram ile sona erdi.
Burak GEZEN / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!