ÇOMÜ'de Akademik Kurullar toplandı

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜde Akademik Kurullar toplandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 12:08

ÇOMÜ'de Akademik Kurullar toplandı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul toplantıları yapıldı.

ÇOMÜ Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantılarına Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit ile akademik ve idari personel katıldı. Saygı Duruşu'nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müzik dinletisi gerçekleşti.

Eğitim Fakültesi Akademik Kurul toplantısında, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, akademik ve idari kadroların durumları, akademik çalışmalar, projeler, yüksek lisans öğrencilerinin sayıları ve dağılımı ile öğretim üyesi başına düşen ders ve öğrenci sayıları, planlanan bilimsel ve sosyal etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul toplantısında ise, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, fakültenin öğrenci ve personel rakamları ve bölümlere ilişkin akademik-idari kadronun durumuyla ilgili notlar aktararak, yapılan çalışmalar, gerçekleştirilen etkinlikler ile ulusal ve uluslararası çalışmalara katılan akademisyenler hakkında bilgiler verdi.

Akademik Kurul Toplantıları, akademisyenlerin önerileri ve soru cevap bölümüyle sona erdi.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!