ÇOMÜ'de 2018 Troia Yılı Koordinasyon toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜde 2018 Troia Yılı Koordinasyon toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 13:54

ÇOMÜ'de 2018 Troia Yılı Koordinasyon toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesi’nde, 2018 Troia Yılı Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mithat Kemal Algül, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Dokuz, 2018 Troia Yılı İcra Komitesi Üyeleri, ÇOMÜ Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.

2018 yılına dair projelerin konuşulduğu toplantıda bir sunum gerçekleştiren Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı ve 2018 Troia Yılı İcra Komitesi Üyesi Armağan Aydeğer, Troia bölgesi, gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar, işbirlikleri ve öneriler konusunda bilgiler verildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Troia Yılı’nın ÇOMÜ için de çok önemli olduğunu belirterek, yıl boyunca gerçekleştirilecek çalışmaların 2018 Troia Yılı kapsamında düzenleneceğini söyledi. Bu yıl Çanakkale Valiliği koordinasyonuyla birincisi gerçekleştirilecek olan Proje Pazarı başta olmak üzere, hemen her fakültenin gerçekleştireceği etkinliklerin arttığını belirten Rektör Acer, “ÇOMÜ tüm birimleriyle 2018 Troia Yılı’na hazırlanıyor” dedi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ise, 2018 Troia Yılı çalışmalarının bilimsel ve akademik alt yapısının oluşmasında üniversitenin en önemli aktör olduğunu belirterek, 2018 yılında tüm dünya'nın gözünün Çanakkale’de olacağını ifade etti.

Toplantı, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Rektör Danışmanlarının planladıkları projeleri anlatmasının ardından görüş ve önerilerin değerlendirmesi ile sona erdi.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!