ÇOMÜ, Dünya Sanat Eğitimcileri Kongresine ev sahipliği yapacak

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜ, Dünya Sanat Eğitimcileri Kongresine ev sahipliği yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 11:27

ÇOMÜ, Dünya Sanat Eğitimcileri Kongresine ev sahipliği yapacak

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Türkiye'de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 38'inci Dünya Sanat Eğitimcileri Kongresine ev sahipliği yapacak.

Türkiye'de 2 binden fazla akademisyenin katılımı ile ilk kez yapılması planlanan 38'inci Dünya Sanat Eğitimcileri Kongresi, ÇOMÜ'de gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili olarak Görsel Sanatlar Eğitimcileri Derneği temsilcileri Prof. Dr. Vedat Özsoy, Prof. Dr. Melek Gökay ve Doç. Dr. Nuray Mamur ile Eğitim Araştırmaları Birliği temsilcileri Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman, Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Yrd. Doç. Dr. Martina Riedler ve Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile bir araya geldi.

Görsel Sanatlar Eğitimcileri Derneği temsilcileri, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ile yapılan görüşmelerde kongrenin ÇOMÜ ev sahipliğinde yapılması için hazırlıklara başlanmasına karar verildi.

Finlandiya'nın başkenti Helsinki ile Kanada'nın Vancouver şehrinde yapılacak hazırlık toplantılarının ardından kongre protokolünün imza süreçlerinin tamamlanmasına karar verildi.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!