Colin Kazım: Beşiktaş'la konuşmadım

Güncelleme Tarihi:

Colin Kazım: Beşiktaşla konuşmadım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2007 13:03

Fenerbahçe'nin yeni transferi Colin Kazım Richards, Beşiktaş Kulübü ile hiç bir şekilde konuşmadığını açıkladı. Milli futbolcu, Middelsbrough'a transfer olan Tuncay'ın, İngiltere'de başarılı olacağını düşündüğünü söyledi.

Samandıra'daki tesislerde yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Colin Kazım, ilk hedefinin takıma girip düzenli bir şekilde oynamak olduğunu belirterek, “Bunu başardıktan sonra da gerek Türkiye'de futbolla ilgilenen insanların, gerekse dünyada futbolla ilgilenenlerin ismimi duymasını ve kaliteli futbolcu olduğumu görmelerini istiyorum. Bu benim için önemli bir nokta” diye konuştu.

Sezon boyunca atacağı gol sayısının değil, takımın kazanmasının daha önemli olduğunu ifade eden sarı-lacivertli futbolcu, her forvet oyuncusunun gol kralı olmak isteyebileceğini, ancak bunun olayların gelişimine bağlı olduğunu söyledi.

Hücum hattında her bölgede görev alabileceğini ifade eden Colin Kazım, ileri uçta, sağ kanatta, sol kanatta oynayabiliyorum. Fakat daha çok, adam eksiltebilen, beraber oynadığım arkadaşlarımı oyuna sokabilen bir yapıya sahibim” dedi.

"BAŞARILI OLACAK BİR KADROYA SAHİBİZ"

Colin Kazım, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarındaki başarılı sonuçlar hedefiyle ilgili iddialı konuşarak, “Biz Fenerbahçe olarak katıldığımız herhangi bir şampiyonada başarılı olacak kadroya sahibiz. Alınan oyunculara bakıldığında, mesela Roberto Carlos... Belki de daha yeni oyuncular gelebilir. Hiçbir şekilde çekincemizin olmasına gerek yok” dedi.

Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini anlatan Colin Kazım, şöyle devam etti:
“Çalışmalara başladığım için mutluyum. Çalışmalarımız sert ve ağır geçiyor. Fakat hazır olmamız için bunun böyle olması lazım. İyi bir hoca ve kaliteli bir kadromuz var. Öteki takımlar aslında beni çok fazla ilgilendirmiyor. Öteki takımlar hakkında konuşmak istemiyorum. Kafamız tamamen Fenerbahçe'ye yönelmiş durumda. Ligde ve Avrupa'da başarılı sonuçlara imza atacağız. Türkiye çok güzel bir ülke. İstanbul'da çok güzel bir şehir. Ben de Türküm. Aileme de yakınım, onları da görebilirim. Bundan mutluluk duyuyorum.”

"TUNCAY İNGİLTERE'DE KALİTESİNİ GÖSTERİR"

Geçen sezon, İngiltere'nin Sheffield United takımında forma giyen Colin Kazım, Middelsbrough'a transfer olan Tuncay Şanlı'nın, başarılı olacağını düşündüğünü söyledi.

Tuncay'ın kaliteli bir futbolcu olduğunu ifade eden Colin Kazım, "Tuncay'ın başarılı olacağını sanıyorum. Çok kaliteli bir futbolcu, ona başarılar diliyorum. Ben burada Fenerbahçe için başarılı olmaya çalışacağım. Tuncay'ın da orada kalitesini gösterebileceğini sanıyorum" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ İLE KONUŞMADIM"

Colin Kazım, "Beşiktaş'a gidecektin, ani bir kararla Fenerbahçe'ye gelmen sürpriz oldu. Seçiminde neler etkili oldu?” şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi:
"Ben Beşiktaş ile hiçbir şekilde konuşmamıştım. Benim için Fenerbahçe'ye imza atmak sürpriz olmadı. İnsanlar Beşiktaş'a geleceğim yönünde konuşmuş olabilir, söylentiler olmuş olabilir. Benimle ilk olarak bağlantıya geçen Fenerbahçe oldu."

Ev bulup İstanbul'da düzenini kurduktan sonra, Türkçe'yi akıcı konuşabilmek için kursa başlayacağını belirten Colin Kazım, bir soru üzerine de herhangi bir takma adı olmadığını, taraftarların futbolunu gördükten sonra kendisini istedikleri gibi çağırabileceklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!