"Çok güçlü bir takımla karşılaşacağız"

Güncelleme Tarihi:

Çok güçlü bir takımla karşılaşacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2012 13:05

Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Vakıfbank Türk Telekom, play-off 2. tur (çeyrek final) ilk maçında yarın Fransa'nın Cannes takımıyla karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu unvanı bulunan Vakıfbank Türk Telekom, güçlü rakibi Cannes'ı da eleyerek, adını tekrar dörtlü finale yazdırmak istiyor.

Vakıfbank ile Cannes arasında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak ve TRT HD'den yayınlanacak.

Karşılaşmanın rövanşı 1 Mart Perşembe günü Fransa'da oynanacak.

Guidetti: “Çok güçlü bir takımla karşılaşacağız”

Vakıfbank Türk Telekom'un İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti, Cannes'ın gerçekten çok güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, “Şu ana dek Şampiyonlar Ligi'nde maç kaybetmediler. Çok iyi voleybol oynuyorlar. Takımın geneli, dünyanın en üst seviye voleybolcularından oluşuyor, bu yüzden bizim açımızdan son derece zor bir mücadele olacak” dedi.

Bununla beraber, takım olarak kendilerinin de çok iyi durumda olduklarını belirten Guidetti, “Ekip olarak motivasyonumuz üst düzeyde. Kapasitemizi biliyoruz, takım olarak mücadele ettiğimizde yenemeyeceğimiz rakip yok” ifadesini kullandı.

Takım kaptanı Gözde Sonsırma ise, “Cannes gerçekten çok iyi ve kaliteli oyunculardan kurulu, güçlü bir takım. Dörtlü finale kalmak için önümüzde iki maç kaldı. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, tekrar adımızı oraya yazdırmak istiyoruz. Tüm voleybolseverleri bizi desteklemeleri için Burhan Felek Voleybol Salonu'na bekliyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!