"Çok güçlü bir takım kurmak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Çok güçlü bir takım kurmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2012 20:17

Antrenman öncesi bir açıklama yapan Orduspor teknik direktör Cuper, yeni transferlerle birlikte iyi bir takım kurmak istediklerini söyledi.

Mor-beyazlılar, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenmanda Avusturya kampı öncesi teknik direktör Hector Cuper yönetiminde güç depolama çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalara, yeni transferler Nizamettin Çalışkan, Şamil Cinaz ile Ferhat Çökmüş de katıldı.

Takımdan beklentilerin olduğunu ve kendilerinin de bu heyecanı yaşadıklarını anlatan Cuper, şöyle devam etti:
“Biz de bu sene için çok büyük beklentilere girdik. Yeni gelen oyuncular da var. İlk amacımız yeni gelen oyuncularla birlikte iyi bir takım kurmak. Bunun için Ordu'da önümüzdeki günlerde en minimum hazırlıkları yapacağız ve daha sonrasında da Avusturya'ya gideceğiz. Avusturya'da da bizleri çok çalışacağımız günler bekliyor. Bu anlamda oyuncularımı çok çalıştıracağımı söyleyebilirim. Bu çalışmaları da tüm sezona yayacağız. Çok çalışırsak başarılı olabiliriz, bunun garantisini veriyorum. Bu sezon öncesi kampında oyuncularımı yoracağım ve çalıştıracağım.”

“Çok güçlü bir takım kuruyoruz”

Cuper, birkaç transfer yaptıklarını ve bu yeni transferlerin belli tecrübesi, kalitesi ve kariyeri olan oyuncular olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Özellikle bu oyuncuları belli özelliklerine göre seçtim. Tek isteğim bu oyuncuların bir an önce takıma dahil olup, buraya en hızlı şekilde adapte olmaları ve en iyi şekilde performansı vermeleridir. Çok güçlü bir takım kuruyoruz. Ayrıca bizimle devam eden oyuncular beni tanıyor ve ne beklediğimi biliyorlar. Geçen senenin üzerine bazı şeyleri koyacağız. Bu sene hedeflerin çok daha büyüdüğünün farkındayım. Aynı heyecanı ben de paylaşıyorum. Bundan dolayı bu sezon ligi çok daha iyi bir yerde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Cuper, kamp süresince takımdaki oyuncuları izleyeceğini ve buna göre de takımdan gidecek ve transfer edilecek oyuncuların olabileceğini kaydetti.

İspanya'nın başarısını ayakta alkışlamak lazım”

Avrupa Futbol Şampiyonası'nı da değerlendiren Cuper, şöyle konuştu:
“Turnuva öncesi sorulduğunda 'Kim şampiyon olur' sorusunun yanıtı İspanya idi. Bu organizasyonda sadece beni Almanya hayal kırıklığına uğrattı. Final Almanya ile İspanya arasında olur diye bekliyordum. Daha çekişmeli maçlar olabileceğini ve her maçtan keyif alabileceğimi düşünüyordum. Ama bu açıdan biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ancak İspanya Milli Takımı çok iyi oyunculardan kurulu bir jenerasyon yakaladı. İspanya'nın başarısını ayakta alkışlamak lazım.”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, tesislere gelerek teknik direktör Hector Cuper ve oyunculara yeni sezonda başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!