Çocuklar için dans etti

Bale dünyasının süper starı Roberto Bolle, Zorlu Center’ın sponsorluğunda Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Bolle’yi ilk kez sahne aldığı İstanbul’da çok sayıda dans tutkunu izledi. “Roberto Bolle and Friends” adlı gösteriyi izleyen iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, aynı gece İzzet Çapa’nın sahibi olduğu Nahide’de Bolle onuruna verilen davette bir araya geldi. Ömer Karacan’ın organize ettiği, Absolut Elyx’in katkılarıyla düzenlenen davet ve gösteriden elde edilen gelirin bir kısmı, çocuklar için hizmet veren Açık Kapı ve Bir Dilek Tut derneklerine bağışlandı.

Cüneyt Kurt’tan beyaz eğlence

İmza attığı konsept partilerle adından söz ettiren ünlü DJ Cüneyt Kurt, şimdi de Hilton Dalaman’da “White Night” (Beyaz Gece) adında bir parti organize ediyor. 23 Temmuz’da yapılacak partiye katılan herkes beyaz giyecek!

Yıldızlar Arena’da

Bodrum Bianca Beach’in içindeki Bonus Arena, yıldızları ağırlamaya devam ediyor. Mekânda bu akşam Demet Akalın sahneye çıkacak. Yarın gece ise Kenan Doğulu, Bodrum’daki hayranlarıyla buluşacak.

Yazarın Tüm Yazıları