Çocuklar için bir araya geldiler

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için bir araya geldiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 10:31

Çocuklar için bir araya geldiler

Haberin Devamı

İZMİR sanat, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri 'Kalplerimiz Bir' sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldi.

İzmir’in önde gelen isimleri, ünlü şarkıcı Burak Kut ile birlikte Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü’nün yenilenmesi için sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Ferah Sancak’ın öncülüğünü üstlendiği proje kapsamında, gecenin hazırlıkları birkaç ay önceden başladı. Folkart Academy Tiyatro Salonu’nda haftanın belli günlerinde biraraya gelen katılımcılar, İzmir Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçısı Hasan Alptekin ile Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi piyano sanatçısı Oğuz Taşoluk eşliğinde geceye hazırlandı.

Gecede ilk şarkıyı Volkan Severcan seslendirdi. Ardından gitarıyla Tolga Önder sahne aldı. Eşi Aslı Önder de sahne alarak şarkı söyledi. Şela Habif’e ise eşi Enis Habif piyano çalarak eşlik etti. Nesligül Sarıgözoğlu, Bengi Şen, Didem Özkardeş, Melis Yamalıoğlu, Berna Sipahi, Berkay Eskinazi, Yeşim Veryeri ve Siren Ertan hazırladıkları şarkılarını seslendirdi.

Opera sanatçısı Hasan Alptekin ve Volkan Severcan bir opera parçası seslendirirken, ardından Burak Kut salona girerek, sahnedeki ikiliye eşlik etmeye başladı. Burak Kut sahneden inmeden Katılımcılara bir diğer sürpriz ise İzmir Marşı oldu. Salonda sessizlik hakimden birden Barış Kaşka, Ferah Sancak ve İbrahim Görücüoğlu, salonun değişik yerlerinden İzmir Marşı’nı söyleyerek sahneye yürüdü. Sonrasında şarkıları seslendiren herkes sahneye çıkarak, tüm katılımcılarla birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01)Mustafa Emiroğlu, Mesut, Ferah- Metin Sancak, Ali Deniz, Gözde Kaydırak, Volkan Severcan

02)Ferah Sancak, mesut Sancak, Mustafa Emiroğlu

03)Mert Can Dilmaç, Aslı Kınsız

04)Burak Kut, Nesligül- İsmail Sarıgözoğlu

05) Onur- Mahru Gürel Ağdanlı

06)Şela-Enis Habif

07)İbrahim- Zehra Paker, Hülya Engin Uğur Ağır

08)Yeşim- Alpan Veryeri

09) Çiğdem- Hasan Ege Tütüncüoğlu

10)Ezgi- İbrahim Görücüoğlu

11) Barış Kaşka, Barış Kaptanoğlu, Deniz- Başak Küçükkurt, Anıl Yüksel, İrem- Serhat Büyükhelvacıgil, Burcu- Mahir Kaplan

12)Elvan Demirkaya

13)Volkan Severcan

14)Ferah, Demir, Metin Sancak

15) Erdem- Yeşeren Özsoy, Serpil- Ali Deniz

16) Deniz Gökşen-Aktan Temiz

17) Ceylan Özyiğit

18) Nural Dorman- Engin Deniz Eriş

19) İnci- Mesut Sancak

20) Gözde Kaydırak

21) Yonca- Bülent Zarif

22)Selen Barış Er

23)Yaşar Zengin, Kadir Alkışel, Hasan Küçükkurt, Nazım Özer, Kasım Atmaca, Ali Ekber Durmaz, Kenan, Ali Mazıcı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!