Çocuklar, emniyetin duvarlarına resim çizdi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar, emniyetin duvarlarına resim çizdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 19:32

- Karabük'te, engelli ve üstün yetenekli çocuklar, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün duvarlarına resim çizdi - Karabük Valisi Alimoğlu: - "Bu tür mekanlar soğuk durmamalı. Bu tür yerler çocukların evi, okulu gibi olmalı"

Haberin Devamı

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından "Her çocuk sanatçıdır" sloganı ile başlatılan çalışmada engelli ve üstün yetenekli çocuklar, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünün iç duvarlarına resim çizdi.

Özel eğitim ve rehabilitasyon ile KBÜ Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde eğitim gören çocuklardan oluşan bir grup, Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kayabaşı Mahallesi'ndeki Çocuk Şube Müdürlüğü’nün duvarlarına tarihi Safranbolu evleri, demir ve çelik fabrikası, Türk Bayrağı ve polisin çalışmalarını anlatan resimler çizdi.

Çocukların resimlerini inceleyen Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, polislerin her zaman çocukların yanlarında olduğunu ve onları koruduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Çocukları zararlı alışkanlıklardan korumak için memurlarının gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını anlatan Alimoğlu, "Bu tür mekanlar soğuk durmamalı. Bu tür yerler çocukların evi, okulu gibi olmalı. Çünkü onlar için yapılmış bir yerdir. Buralara gelip gitmek lazım. Güzel bir çalışma olmuş" diye konuştu.

Alimoğlu, burada çocuklara teşekkür belgesi verdi ve polis şapkası hediye etti.

Alimoğlu'na, Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, Garnizon Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Samit Tokmak, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan da eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!