Çocuklar Duymasın neden düştü?

Yeni bölümleri Kanal D’de pazar akşamları yayınlanan Sil Baştan, tekrarlarıyla salı akşamları Melekler Adası’nın hızını kesmeye çalışıyor...

Bu akşam bunu Hülya Avşar’ın dizisi Zümrüt deneyecekti ancak Kanal D, son anda yine Sil Baştan’da karar kıldı. Geçen hafta Sil Baştan tekrar bölümüyle (Kanal D, 22.00), yeni bölümü yayınlanan Melekler Adası (atv, 21.50) karşısında sekizinci olmuştu. Bu gece de çok şansı yok...

Melekler Adası, salı akşamlarının birincisi olmaya devam ediyor. Salı akşamlarının en ilginç sonuçlarını ise Çocuklar Duymasın alıyor. Bir zamanlar izlenme oranlarında yanına yaklaşılamayan dizi, Melekler Adası’ndan yarı yarıya az izleniyor.

Neredeyse aynı saatte yayınlanan bir başka sit-com Patron Kim’e geçilecek... Star’ın genel izlenme oranlarının düşük olması, dizinin başrol karakterinde yapılan değişiklik, Çocuklar Duymasın’ı dördüncü sıraya geriletti.

Çocuklar Duymasın’ı (Star, 20.30) gerileten ise Show TV’nin dizisi Gurbet Kadını’ndan başkası değil.

Aynı saatte karşı karşıya gelen dizilerden Gurbet Kadını (Show TV, 20.30), geçtiğimiz hafta ikinci sıradaydı.

Salı dizileri arasında amansız rekabet bu akşam da sürecek.

Kan rolü

Cem Özer
, kadın pedi reklamındaki ‘kan rolünü’ nasıl kabul etti anlamış değilim. ‘Oyuncuyum, her şeyi oynarım’ deyip işin içinden çıkmak kolay değil. Tek kelimeyle itici.

Zaten Özer’in izleyici gözünde geçmişten gelen ukala, mesafeli bir imajı vardı... Tam son dönemdeki çalışmalarıyla bu imajı düzeltmeye başlamıştı ki, bu reklam filmi kan doğradı!

Telegol formdaydı!

Telegol
pazar akşamı yine formundaydı. Önce stüdyoya konuk olan Lucescu’yla nerede yanlış yaptığı konuşuldu. Lucescu, Türkiye’deki dört yılını ve son beş ayda yaşadıklarını anlattı.

Ardından telefonla programa Sinan Engin bağlandı. ‘İntihar etsem rahatlayacaklar mı, neden bu kadar üzerime geliniyor’ derken, bunun kendisini Beşiktaş içinde bitirmek isteyenlerin bir oyunu olduğunu söyledi.

Stüdyodaki herkes Engin’in yakın arkadaşı olunca Engin’in üzerine ısrarla giden kimse çıkmadı. ‘Biz seni tanıyoruz, biliyoruz... Takma kafana bunları’ dilekleriyle son buldu program.

Popstar’da kim gider?

Popstar
’daki arkadaşlarım ‘Neden bizimle bu kadar uğraşıyorsun’ diyorlar... Yarışmaya her fırsatta sataştığımı, eleştirdiğimi söylüyorlar. Ben de ‘sevdiğim için’ diyorum! İnanmıyorlar ama gerçek!

İzlediğim program hakkında ancak bu kadar şey yazabilirim. Pazartesi ve salı akşamları televizyon karşısında daha çok zaman geçirdiğim için star yarışmaları içinde en çok izlediğim de Popstar.

Bu akşam da öyle olacak. Burçin, Doğanay, Tamer, Sezen ve Selçuk’tan hangisinin eleneceğini göreceğiz. ‘Bence giden Doğanay olacak’ diyeceğim ama İbrahim Tatlıses müdahalesini de hesaba katmamız gerekecek!

(Show TV, 22.30)

TV bombaları

Kapat artık

Sergen mevzusunu kapatmadan önce bir konuyla kapatayım.

Özcan Oal (Sky Türk Futbol Hattı)

TV bombaları

Azerbaycan doğurdu

Azeristan’dan yarışmacılara başarılar.

Pazar Keyfi’nin Azerbaycan’a kattığı yeni yorum

TV bombaları

Sıcak sıcak

Bir organ mafyası bulun, soğumadan teslim edin bu herifi.

Olgun Şimşek (Alacakaranlık)
Yazarın Tüm Yazıları