Çocukla havuz keyfi

Kaya Çilingiroğlu, Bodrum’da Feraye Tanyolaç ve oğulları Kaya ile tatil yapıyor.

Torba’daki Alkoçlar Butik Otel’de tatilin keyfini çıkaran Feraye Hanım gün boyu oğlu Kaya ile oynuyor, onunla havuza giriyor. Babası Kaya Çilingiroğlu’nun minik bir kopyası olan küçük Kaya, kimi zaman su tabancasıyla etrafındakileri ıslatıyor kimi zaman annesiyle havuzda atlayıp zıplıyor. Baba Kaya Çilingiroğlu ise oğlunun her anını görüntülemek için uğraşıyor.

Kıran oğlunu evlendirdi

Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden ve Çırağan’daki La Maison Otel’in sahibi Turgay Kıran ve Feyza Kıran’ın oğlu Cenk Kıran ile Faruk Özden’in kızı Gamze Özen, Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’ndaki düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın kıydığı nikáhta çiftin şahitliklerini Cengiz Özyalçın, Tarık Said Rajap ve Fikret Armağan yaptı. Reklam ve Pazarlama sektöründe çalışan gelin Gamze Özen, Vakko gelinliği ile göz kamaştırdı. Damat Cenk Kıran ise Ermenegildo Zegna damatlığı tercih etti. Yeni çift balayı için Maldivler’e gidecek.

Reina’nın CD’si oldu

İstanbul gece hayatının önemli adreslerinden Reina’nın bir albümü oldu. Mekanın sahibi Mehmet Koçarslan, Reina’ya özel CD’yi ünlü DJ Suat Ateşdağlı’ya hazırlattı. Reina’nın müzik direktörlüğünü de üstlenen Ateşdağlı, Reina CD’sini herkese tavsiye ediyor.

Siesta zamanı

Ebru Şallı, eşi Harun Tan ve oğulları Beren’le tatiline devam ediyor. Oğlu Beren öğle uykusuna yattığı zaman, kısa da olsa dinlenme fırsatı bulan Şallı, böyle bir anda Kelebek objektifine uyurken yansıdı.

Aile torun istiyor

Leyla-Vedat Mardin çiftinin oğlu Can, iki yıl önce Beril Çep’le evlenmişti. Mutlu çift evliliklerini bir bebekle taçlandırmak için karar almış. Aileleri bir an önce torun sahibi olmak için gençlere ısrarcı davranıyormuş. Reklamcı Beril Çep ve dünyaca ünlü ayakkabı markalarını Türkiye’ye getiren Can Mardin’den yakın zamanda bir bebek haberi gelirse şaşırmam.

Hasret giderdiler

Manken Burcu Çağrı ile işadamı sevgilisi Melih Özkan, önceki gece Bebek Point kafede baş başa yemekteydi. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan sevgililer uzun bir süredir birlikte görünmüyordu. Monaco ve İstanbul’da Formula 1 süresince düzenlediği partilerle adından söz ettiren Özkan, iş yaşamını Rusya’da sürdürdüğünden sevgilisi Burcu Çağrı ile sık görüşemediğini belirtti.

Öpücüklü teşekkür

Deniz-Haluk Berdan çiftinin Bodrum tatilleri devam ediyor. İki çocuk annesi Deniz Berdan, fit vücuduyla dikkat çekiyor. Önceki gün güneşlendiği Gündoğan’daki İstanbul Palace Otel’in iskelesinde eşi Haluk Bey’den sırtına güneş kremi sürmesini rica eden Deniz Hanım’ın bu isteği anında yerine getirildi. Berdan, ödül olarak kocasına kocaman bir öpücük verdi.

ASLANLAR BODRUM’DA

Mehmet Aslan, rahmetli Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu. Murat Aslan ise nakliyatçı, Uludağ’daki Kar Tanesi Otel’in sahibi. İki bekar genç Bodrum tatilindeler. Murat Aslan, Gündoğan’daki evinde kalıyor, yeni yaptırttığı ahşap teknesiyle Türkbükü sahillerinde çapkınlık turları atıyor. Mehmet Aslan Türkbükü Maça Kızı Otel’de kalıyor, Türkbükü sahillerinde dolaşıp arkadaşlarıyla eğleniyor. Mehmet Aslan’ın kız arkadaşıyla nişanlandığı ise fısıltılar arasındaki yerini çoktan aldı.

Esma Sultan’da eşli gece

The Marmara Esma Sultan, The Marmara İstanbul ile beraber sponsor olduğu geçtiğimiz geceki Skal davetinde, dünya turizm liderlerini ve turizm camiasını ağırladı. Skal İstanbul Başkanı Kemal Özyiğit, Skal İstanbul’un geleneksel Spouses Night gecesine katkılarından dolayı The Marmara Hotels&Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan ve The Marmara İstanbul & The Marmara Esma Sultan Genel Müdürü Alper Can Bulçum’a teşekkür plaketi verdi.
Yazarın Tüm Yazıları