Çocuk Tiyatroları Festivali başladı

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Tiyatroları Festivali başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 11:56

Çocuk Tiyatroları Festivali başladı

Haberin Devamı

İZMİR'de, ilki geçen yıl yapılan ve büyük beğeni toplayan İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali, ikinci kez perdelerini açtı.

Konak Belediyesi'nin destekleriyle minik izleyicileriyle buluşan etkinlik 28 Şubat'a kadar devam edecek. İzmir Sanat sahnesinde birbirinden renkli çocuk oyunu izleyicisiyle buluşacak. Ağaç Ev ve Prens ve Rapunzel oyunu ile başlayan festivalde birbirinden ilgi çekici oyunlar 4 yaş ve üzeri çocuklar için perde dedi. Nasreddin Hoca Günümüzde, Testi Ailesi, Sakar Mucitler, Zarfsız Kuşlar, Şirin Şirinler, Alican ve Şekerli Draje ile Oyuncaklar Ülkesi oyunları festivalde sahnelenecek oyunlar arasında yer alıyor. Oyunlar festival sonrasında mart ayında da Konak Belediyesi sahnelerinde minik izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Festivalin sanat yönetmeni Alper Akdeniz, "İzmir'e çocuk tiyatrosu festivali kazandırmak uzun zamandır hayallerimden bir tanesiydi. Bu yıl ikincisini yapmanın mutluluğu içerisindeyim. İzmir'e sözü olan, İzmir için bir şeyler yapmak isteyen herkesi, çocuklarımız için yaptığımız bu festivale destek olmaya davet ediyorum. Bu festivali ilerleyen yıllarda İzmir'in bütün ilçelerinde yapmak için gayretlerimiz devam ediyor. Yaptığımız her şey çocuklarımızın kazanımlarını artırmak ve yaşadıkları dünyayı onlara daha yaşanır kılmaktan başka bir şey değil. Birkaç yıla kalmaz İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali'ni uluslararası çapta bir festival olarak göreceksiniz. Biz hazırız festivale, hadi gelin misafir olun" dedi.

Festivali izlemek isteyenlerin daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0 532 516 07 97 numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!