Çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum

Güncelleme Tarihi:

Çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2008 00:00

Trabzonspor’daki 10 yıllık macerasına nokta koyup, R.Kazan’a giden Gökdeniz, "Kalbim burada kaldı" dedi.

10 yıllık Trabzonspor macerasına nokta koyarak Rusya’nın flaş transferlerine imza atan takımı Rubin Kazan’la anlaşan Gökdeniz Karadeniz’in transferi resmileşti. Trabzonspor, Rusya’dan beklenen teminat mektubunun kulübe ulaşmasının ardından dün akşam saatlerinde transfer için yetki belgesini imzaladı.

Bordo mavililer, Gökdeniz’in satışından elde edilen 8 milyon 700 bin Euro’nun 2 milyon 700 bin Euro’sunu peşin, kalanını ise 3 eşit taksitte alacak.

Beşiktaş maçı 2. plana düştü

Rus temsilcisiyle 2 yılı opsiyonlu 5 yıllık mukavele yapan tecrübeli oyuncunun yılda 3 milyon 200 bin Euro alacağı belirtildi. Dün öğle saatlerinde tesislere gelerek öğle yemeği yiyen ve vedalaşan Gökdeniz Karadeniz, düzenlediği basın toplantısında "Kalbim burada kalıyor" dedi.

Bu sabah Antalya’ya giderek R.Kazan’ın kampına katılacak olan Gökdeniz, "Trabzonspor’da, futbol yaşantıma başladım. Bundan sonra futbol hayatımı yurt dışında devam ettireceğim. Benim adıma hem çok sevindirici hem çok üzücü bir durum. Çünkü çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum. Taraftarları çok özleyeceğim" diye konuştu. Öte yandan Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Gökdeniz’in transferinin gölgesinde sürdürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!