Clara’nın sağlıklı yaşam konferansı

Güncelleme Tarihi:

Clara’nın sağlıklı yaşam konferansı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2009 00:00

“Clarita’s Way” adlı sağlıklı ve keyifli yaşam rehberinin yazarı Clara Amram, Kavaklıdere Beymen mağazasında başkentli kadınlara beslenme ve yemek tarifleri ile ilgili bilgiler verdi.Beymen Sohbet Toplantıları kapsamında gerçekleşen etkinlikte Peru doğumlu yazar Clara Amram, başkentli kadınlarla bir araya geldi.

Davete Düriye Arseven, Şenay Dağlı, Gülseren Özdemir, Aysel Akçay, Ebru Demiryürek gibi başkent cemiyet hayatının önde gelenleri katıldı.

Kitabındakiler

“Sağlıklı ve Huzur Dolu Yaşama Giden Yol” adlı sohbet toplantısında Amram, yemek tariflerinden, kadınların işine yarayacak pratik bilgilere kadar birçok konudaki deneyimlerini paylaştı. Amram, her zaman formda kalmak isteyenler için kaleme aldığı kitabından örnekler vererek, sağlıklı yiyecekler, formda bir yaşam ve zihin için yapılması gerekenleri anlattı.

Hukuk eğitimi

1968 Peru doğumlu Clara Amram’ın yemek pişirme, spor ve sağlıklı yaşama olan tutkusu gençlik yıllarında başladı. İsviçre’de yemek üzerine eğitim alan Amram, Venezuella’ya giderek Santa Maria Üniversitesi’nde hukuk eğitimini tamamladı. Leon Amram ile evlenerek Türkiye’ye yerleşen Clara Amram, sağlıklı yaşam ve dengeli beslenme konusundaki tüm birikimini “Clarita’s Way Sağlıklı ve Lezzet Dolu Bir Yaşam Rehberi” adlı kitabında topladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!