CK Akdeniz, yeni tarifelerini tanıttı

Güncelleme Tarihi:

CK Akdeniz, yeni tarifelerini tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 13:13

CK Akdeniz, yeni tarifelerini tanıttı

Haberin Devamı

İbrahim LALELİ / ANTALYA, (DHA) - CK Akdeniz Elektrik'in yeni tarifesi 'Enerjim Kamu'ya geçen, aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanları, emekliler ve 3 yakını, bir yıl boyunca elektriği yüzde 5 indirimli fiyattan kullanabilecek.
Isparta, Burdur ve Antalya başta olmak üzere Türkiye genelinde 81 ilde toplam 1 milyon 700 bin  aboneye hizmet veren CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından, eğitime faydalı, doğaya duyarlı ve kamu çalışanlarına yönelik yeni tarifeler uygulanmaya başlandı. Antalya Su Otel'de düzenlenen basın toplantısında, CK'nin yeni tarifeleri 'Enerjim Kamu', 'Enerjim Organik' ve 'Enerjim Eğitiyor' tanıtıldı.
Toplantıya, CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli ve CK Akdeniz Elektrik Pazarlama Satış Direktörü Ozan Emre Erol katıldı. Yeni tarifeler hakkında bilgi veren Erol Değerli, 'Enerji Kamu' tarifesinden aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanı ya da emeklilerin yararlanabileceğini söyledi. Tarifenin ulusal elektriğin birim fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim sağladığına işaret eden Değerli, söz konusu tarifeden kamu personelinin yanı sıra serbest tüketici hakkı olan 3 yakınının da faydalanabileceği belirtti.
Erol Değerli, hayata geçirdikleri 'Enerjim Organik' tarifesi kapsamında da gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevreye duyarlı aboneleri adına CK Akdeniz Elektrik Hatıra Ormanı'na fidan dikeceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!