Cisse, Stamford Bridge'i susturdu

Güncelleme Tarihi:

Cisse, Stamford Bridgei susturdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2012 00:26

İngiltere Premier Ligi 36. hafta mücadelesinde Chelsea deplasmanına çıkan Newcastle United, Papiss Cisse'nin iki golüyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı ve Maviler ile arasındaki puan farkını 4'e çıkardı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi 36. hafta mücadelesinde Chelsea, sahasında Newcastle United ile karşı karşıya geldi.

PREMİER LİG PUAN DURUMU

Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmayı konuk ekip Newcastle 2-0 kazanarak önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'na katılma yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Karşılaşmada Newcastle'a galibiyeti getiren golleri 19 ve 90. dakikalarda Senegalli yıldız Pappis Demba Cisse kaydetti. Mücadelede Demba Ba'nın 45. dakikada çektiği bir şut direkte patlarken Chelsea takımı karşılaşmada son haftalardaki formundan uzak bir görüntü çizdi.

Newcastle'ın Senegalli skorer oyuncusu Papiss Cisse, devre arasında transfer olduğu siyah beyazlı ekipte bu maçın ardından ligdeki gol sayısını 14'e yükselterek ulaşılması güç bir istatistiğe imza attı.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından 36 haftası geride kalan İngiltere Premier Ligi'nde Newcastle 65 puana yükselirken Chelsea ise 61 puanda kaldı.

Premier Lig'de bir sonraki hafta Newcastle United sahasında Stoke City'i ağırlarken Chelsea ise Arsenal deplasmanına konuk olacak.

GÜNÜN DİĞER SONUCU

Bolton 1-4 Tottenham

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!