Çinliler çıldırdı! 560 milyon...

Güncelleme Tarihi:

Çinliler çıldırdı 560 milyon...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 09:58

Borussia Dortmund'da forma giyen Pierre-Emerick Aubameyang'ın transferi için Çin kulübünün 150 milyon Euro (560 milyon TL) teklif ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

İtalyan spor gazetecisi Tancredi Palmeri, twitter hesabından yaptığı açıklamada Çin kulübü Shanghai SIPG'in Dortmund'un yıldız oyuncusu Pierre-Emerick Aubameyang için 150 milyon Euro'yu (560 milyon TL) gözden çıkardığını iddia ederek, "Aubameyang, Shanghai'den yıllık 41 milyon Euro, kulübü Borussia Dortmund da 150 milyon Euro teklif aldı. İki teklif de dünya rekoru kırar" ifadesini kullandı.

CHEALSEA'DEN OSCAR'A 70 MİLYON EURO VERDİLER
Rekor teklifin gerçekten yapılıp yapılmadığını araştıran Bild Gazetesi ise, Dortmund Kulübü'nün "Bize herhangi bir kulüpten böyle bir transfer teklifi ulaşmadı" açıklamasına yer verirken, "Bu iddia doğru olmayabilir, ama gerçek olan şu ki, Çinliler geçmişte yıldız oyuncular için yüksek rakamlar ödedi. Çin kulübü Shanghai SIPG, Brazilyalı Oscar'ı Chelsea'den 70 milyon Euro'ya, Shanghai Shenhua da Arjantinli ünlü futbolcu Carlos Tevez'e yıllığına 40 milyon Euro ödeyerek transfer etti" şeklinde yazdı.

Haberin Devamı

Bild ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski'yi de 4 Çin kulübünün transfer etmek istediğini yazdı.

BAKMADAN GEÇME!