Çınar: ''Başarı elde etmek istiyoruz''

Güncelleme Tarihi:

Çınar: Başarı elde etmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2013 16:40

Çınar, "2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası"nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek, başarı elde etmek istediklerin bildirdi.

Haberin Devamı

Çınar, yaptığı açıklamada, 30 Haziran-7 Temmuz tarihlerinde Macaristan'da yapılan Avrupa Birliği Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nda önemli bir performans göstererek takım halinde şampiyon olduklarını hatırlattı.

Macaristan'da yakaladıkları başarıyı Bulgaristan'da 20-29 Eylül'de 2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'na taşımak istediklerini ifade eden Çınar, "Bulgaristan'da yapılacak şampiyona bizim için çok önemli. Bu, çok büyük bir organizasyon. Dünya Boks Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarı elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Çınar, şampiyona için yaklaşık bir haftadır Çankırı'da kamp yaptıklarını ifade ederek, kampa yıldız ve genç bayanlardan 13'er sporcunun katıldığını vurguladı. Günde çift antrenmanla güç, kondisyon ve teknik ağırlıklı olarak çalışmaları sürdürdüklerinin altını çizen Çınar, kendilerine destek olan Boks Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç'e teşekkür etti.

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takım Sporcusu Esra Yıldız da yoğun ve düzenli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, antrenörlerin kendilerine büyük katkı sağladığını söyledi. Geçtiğimiz yıl Polonya'da yapılan şampiyonada Avrupa 3.'sü olduğunu anımsatan Yıldız, "Bu yıl da şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandım. Başarımı daha da yukarıya taşımak istiyorum. Ay yıldızlı formanın hakkını verebilmek için ringe çıkacağım" ifadesini kullandı.

Sporculardan Hazel Gökduz ise 2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda iyi bir sonuçla Türkiye'ye dönmek istediğini kaydetti.

BAKMADAN GEÇME!