Çin ve Uzak Doğu Mutfağı'nı Ortaköy'e taşıdı

Güncelleme Tarihi:

Çin ve Uzak Doğu Mutfağını Ortaköye taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 17:16

Çin ve Uzak Doğu Mutfağı'nı Ortaköy'e taşıdı

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA) ÇİN ve Uzak Doğu Mutfağı’nın sevilen yemeği suşi çeşitleri giderek artıyor. 82 çeşit suşi ve 11 farklı suşi menüsünün mevcut olduğu Maki, Uramaki İnside Out, CrispyGrunchyRoll, Nigiri, Sashimi, HandRolls seçenekler arasında yer alıyor.

Yeni yeriyle Ortaköy’de hizmet vermeye başlayan China&SushiBig Box gurme lezzetleri sevenleriyle buluşturdu. Çin ve Uzak Doğu Mutfağı’nın beğenilen tarifleri, zenginleşen menüsü ile damak tadına hitap ediyor.

82 ÇEŞİT SUŞİ SEÇENEĞİ MEVCUT

82 çeşit suşi ve 11 farklı suşi menünün mevcut olduğu Maki, Uramaki İnside Out, CrispyGrunchyRoll, Nigiri, Sashimi, HandRolls grubundaki seçenekler arasında yer alıyor. Çin mutfağının lezzetleri arasında; çıtır sebzeli kese böreği, pek çok kişinin favorisi karidesli buharda Çin mantısı, haşlanmış soya fasülyesi edamame, tempura karides, susamlı karides, kızarmış kalamar ve karides cipsine yer alıyor.

SALATALAR FORMDA TUTUYOR

Çin Mutfağı’nın vazgeçilmezi lahanaya çoğu salata çeşitlerinde rastlanıyor. Kırmızı lahana, beyaz lahana, acılı lahana salatalarına havuç ve sirke de eşlik ediyor. Ayrıca tavuklu soya filizi, yosunlu, karidesli salata çeşitleri yaz aylarında formuna dikkat etmek isteyenler için iyi bir tercihler arasında yer alıyor.

Yeni lezzetleri müdavimleri ile buluşturduklarını dile getiren İşletme Müdürü Barış Çayoğlu, “Pek çok yeni lezzeti müdavimleri ile buluşturduk. Tüm ekibim ile biz de çok heyecanlıyız. Herkesi bu tatları keşfetmeye bekliyoruz” dedi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!