Cimdom'da Caner harekatı

Güncelleme Tarihi:

Cimdomda Caner harekatı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2010 12:29

Galatasaray, transfer sezonunun son gününde 1 yıllığına kiraladığı Caner Erkin'in bonservisini almak için harekete geçecek.

CSKA Moskova'dan kiralandığı ilk haftalarda bekleneni veremeyen ve zaman zaman 18 kişilik maç kadrosuna bile giremeyen Caner, sezonun ilk yarısında gösterdiği üstün performans ile birden teknik direktör Rijkaard'ın güvenini kazandı. Devre sonuna doğru gösterdiği yüksek formu, Antalya'daki hazırlık kampında da aynı hızda devam ettiren Caner, son olarak Orduspor ile oynanan kupa maçında da mükemmel oynayınca sarı kırmızılı teknik ekibin güvenini tamamen kazandı.

Özellikle sol kanatta sıkıntı çeken sarı kırmızılılar, Caner'i sezon sonunda bonservisi ile birlikte almak için kulübü CSKA Moskova ile temasa geçme kararı aldı. CSKA Moskova ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Caner'in 3.5 milyon Euro olan bonservis ücretini sıkı bir pazarlıkla 2 milyon Euro'ya indirmeyi düşünen sarı kırmızılılar, bu rakama genç futbolcuyu bonservisi ile birlikte sarı kırmızılı renklere kazandırmak istiyor.

Ayrıca Caner'in de sarı kırmızılı kulüpte bulunduğu ortamdan son derece mutlu olduğu ve Galatasaray'ın CSKA Moskova'dan bonservisini alması halinde sorun çıkarmadan sarı kırmızılı kulüple uzun vadeli bir sözleşme imzalamaya hazır olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!